Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Προσιτή πολυτέλεια για απαιτητικούς!

Διαβάστηκε από 5796 αναγνώστες - 5/7/2018

Οι δερμάτινες εσωτερικές επενδύσεις του αυτοκίνητου κάνουν την οδηγική μας ζωή πιο όμορφη. Αρκεί να διαλέξουμε σωστά την εταιρεία που θα μας προμηθεύσει!

Η Connolly Leather κατέχει επάξια μια από τις πρώτες θέσεις στο βάθρο των  πρωτοπόρων  εταιρειών  του  χώρου των κατασκευαστών  δερμάτινων εσωτερικών επενδύσεων και αποτελεί κορυφαία επιλογή  για τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου.

Με κύριο άξονα ενδιαφέροντος τον πελάτη, η προτεραιότητα της εταιρείας είναι πάντα η απόλυτη ικανοποίηση του αλλά και η παραγωγή δερμάτινων επενδύσεων για εσωτερικά αυτοκινήτων με τις πιο υψηλές και απαιτητικές προδιαγραφές.

Οι δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό αλλά και την παρανωνή υψηλής ποιότητας προϊόντων όπως δερμάτινα καθίσματα αυτοκινήτων, επενδύσεις για το εσωτερικό αυτοκινήτων (πόρτες κλπ) διάφορα είδη για σκάφη αναψυχής, αεροπλάνα, ελικόπτερα κλπ. Οι χειροποίητες δημιουργίες  με την υψηλή τεχνολογία εγγυώνται την μενάλη ευελιξία της εταιρείας και το άρτιο αποτέλεσμα . Η πρωτοποριακή μονάδα της εταιρίας παρέχει τη δυνατότητα παραγωγής προιόντων υψηλού value x money  και  αναδεικνύουν την Connolly Leather σαν την απόλυτη  επιλογή όταν πρόκειται νια προμήθεια δερμάτινων εσωτερικών επενδύσεων.
 
Η έμπειρη ομάδα της επιχείρησης θα σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές τόσο επιλογής επένδυσης όσο και της συντήρησής της.

H Connolly Leather είναι ο μοναδικός αντιπρόσωπος για τα δέρματα CONNOLLY και C.B. Leather για την Ελλάδα και την Κύπρο.

CONNOLLY LEATHER
Λ. ΜΑΡΑΘΩΝOΣ 173 - ΓΕΡΑΚΑΣ
Αθήνα
Τηλ. : 2106615215 / 2106614498
Φαξ. : 210 6614498
e-mail : [email protected]

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις