Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Υπάρχουν συναγερμοί που συνεργάζονται με το κινητό μας και μπορούμε να ενημερωνόμαστε μέσω SMS ή apps.

    Επιπλέον λειτουργίες

    Διαβάστηκε από 15108 αναγνώστες - 8/3/2016

    Κάποια άλλα πακέτα συναγερμών, με υψηλότερο κόστος απόκτησης, διαθέτουν κοντρόλ με οθόνη υγρών κρυστάλλων, το οποίο, αν βρίσκεται μέσα στην εμβέλεια, ειδοποιεί οπτικά αλλά και ηχητικά τον ιδιοκτήτη για οποιαδήποτε παραβίαση γίνεται εκείνη τη στιγμή στο αυτοκίνητο. 


    Γι αυτούς που θέλουν να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται το αυτοκίνητό τους, ακόμα και χωρίς να υπάρχει κλοπή, υπάρχουν διαθέσιμα στο εμπόριο συστήματα, τα οποία συνεργάζονται με το συναγερμό και ανά πάσα στιγμή ειδοποιούν τον ιδιοκτήτη μέσω του κινητού τηλεφώνου, αρκεί αυτός να κάνει μία κλήση ή να στείλει ένα SMS προς το σύστημα αυτό.

    Τέλος για κινητήρες που διαθέτουν σύστημα τούρμπο χρειάζονται κάποια δευτερόλεπτα επιπλέον να δουλέψουν πριν τεθούν εκτός λειτουργίας. Έτσι, κάποιοι συναγερμοί διαθέτουν χρονοδιακόπτη turbo timer, που αφήνει τον κινητήρα να λειτουργεί ένα χρονικό διάστημα αφ ότου ο οδηγός βγάλει το κλειδί από τη μίζα και κλειδώσει το αυτοκίνητο. Το χρονικό διάστημα αυτό ρυθμίζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Σχετικες επιχειρησεις