Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Πως θα σας φαινόταν ένα ηλεκτρικό sportscar από την Kia;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πως θα σας φαινόταν ένα ηλεκτρικό sportscar από την Kia;

22/10/2021

Η Kia έχει αλλάξει διάσταση σε σχέση με την εταιρία που ξέραμε πριν 15-20 χρόνια. Αρκεί να ρίξουμε μία ματιά στη νέα γκάμα των αυτοκινήτων της .

Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής αυτοκινήτων πηγαίνει άλλο ένα βήμα παραπέρα, ρίχνοντας μια ματιά στο 2025. Ο Serkan Budur έκανε την πρακτική του στο σχεδιαστικό κέντρο της εταιρίας, το διάστημα 2017-2018, και μας παρουσιάζει την ιδέα του, για ένα ενδεχόμενο sports car των Κορεατών με την ονομασία EV Concept.

Δυναμική σχεδίαση με μέγεθος ανάλογο της BMW  σειράς 8

Το EV Concept δεν έχει καμία σχέση με κάποιο υπάρχον μοντέλο και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα, χάρις στη δυναμική σχεδιαστική προσέγγιση και τις σμιλεμένες καμπύλες του αμαξώματος, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από πρωτοκλασάτες σπορ κατασκευές. Το ανάγλυφο σχήμα, το μεγάλο πλάτος και τα λεπτά φωτιστικά σώματα, που το κάνουν να φαίνεται ακόμα πιο φαρδύ, χαρακτηρίζουν το ψηφιακό στολίδι της Kia. Σύμφωνα με τον Budur το μέγεθος κυμαίνεται στα επίπεδα της BMW Σειράς 8, οπότε μιλάμε για περίπου 4,9 μέτρα μήκους και πάνω από 1,9 μέτρα πλάτους.

Ηλεκτρικό και με ιδανικό μοτέρ του Ev GT

Από τη στιγμή που η ονομασία φέρει το «EV», αυτόματα καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για ηλεκτρικό. Το EV6 GT θα μπορούσε να αποτελέσει ως την ιδανική βάση του EV Concept με απόδοση 585 ίππους και 740 Nm! Βάσει του EV6 GT, οι δυο ηλεκτροκινητήρες θα μπορούσαν να εκτοξεύσουν το EV Concept στα 100 χλμ./ώρα από στάση εντός 3,5 δλ. και μέχρι τα 250 χλμ./ώρα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 
Το EV concept ένα ονειρικό ηλεκτρικό sportscar της Kia.
Δυναμική σχεδίαση με μέγεθος ανάλογο της BMW  σειράς 8.
Με τον ηλεκτροκινητήρα του EV GT απόδοσης 585 ίππους!
Λέτε τα σχέδια του Serkan Budur να επηρεάσουν θετικά την Kia και να προγραμματίσει την παραγωγή αυτής της υπέροχης κατασκευής;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε