Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πέρα από τον κόσμο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων, υπάρχει μια σειρά επιλογών, με τιμές από ιδιαίτερα ανταγωνιστικές έως εξαιρετικά φτηνότερες.

Οικονομικά και με εγγύηση εργασίας

Διαβάστηκε από 6553 αναγνώστες - 24/11/2016

Το μεγαλύτερο κόστος χρήσης ενός αυτοκινήτου πέρα από τα καύσιμά του, είναι φυσικά η συντήρησή του. Πρέπει να γίνεται σωστά και στην ώρα της προς αποφυγή σαφώς ακριβότερων βλαβών. Aυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να βρούμε οικονομικέ εναλλακτικές.

Όσο το αυτοκίνητό μας είναι ακόμα στην εγγύηση του κατασκευαστή, οι επιλογές που έχουμε για το σέρβις του είναι η εξής μια: Τα εξουσιοδοτημένα από την αντιπροσωπεία συνεργεία. Όταν όμως αυτή η εγγύηση λήξει και μαζί της οι διάφορες εκπτώσεις που είναι της μόδας τελευταία, το κόστος συντήρησης ανεβαίνει αισθητά.

Το μεγάλο καλό όμως είναι ότι από την ίδια στιγμή είμαστε ελεύθεροι να επιλέξουμε άλλες, σαφώς πιο οικονομικές οδούς για τη συντήρηση του αυτοκινήτου μας και το κυριότερο χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα των υπηρεσιών και κατά επέκταση, ούτε στην ασφάλεια μας ούτε στην υγεία του αυτοκινήτου μας.
 
Πέρα από τον κόσμο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων, υπάρχει μια σειρά επιλογών, με τιμές από ιδιαίτερα ανταγωνιστικές έως εξαιρετικά φτηνότερες. Μπορούμε, ανάλογα με το που βρισκόμαστε και τις προσωπικές μας προτιμήσεις, να απευθυνθούμε είτε σε κάποιο εξειδικευμένο μεν, μη εξουσιοδοτημένο δε, συνεργείο, είτε σε ένα γενικό συνεργείο αυτοκινήτων

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις