Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Υαλοκαθαριστήρες: Πάλι ξέμεινες στην πρώτη βρόχα;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Υαλοκαθαριστήρες: Πάλι ξέμεινες στην πρώτη βρόχα;

1/12/2022

Οι υαλοκαθαριστήρες είναι πολύ σημαντικοί και παρότι δεν είναι ακριβοί, πολλοί ξεμένουν την ώρα που θα τους έχουν άμεση ανάγκη. Δες πώς να τους κάνεις να κρατήσουν παραπάνω και πότε χρειάζονται άλλαγμα!

Αλλαγή πριν τους χρειαστείς για να μην ξεμείνεις στη βροχή

Οι υαλοκαθαριστήρες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο ώστε να είσαι ασφαλής στο δρόμο και ειδικά τον χειμώνα, που βροχή, υγρασία ή και χιόνι τους κάνουν απαραίτητους. Με σωστή συντήρηση μπορούν να σου κρατήσουν πολύ παραπάνω, συμβάλλοντας τόσο στην ασφάλεια όσο και στην οικονομία, καθώς δεν θα χρειάζονται τόσο συχνά αλλαγή και θα δουλεύουν πάντα στο 100%.


Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε στις χαμηλές θερμοκρασίες, είναι να ανασηκώσετε προληπτικά τους υαλοκαθαριστήρες όταν το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο.

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε στις χαμηλές θερμοκρασίες, είναι να ανασηκώσετε προληπτικά τους υαλοκαθαριστήρες όταν το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πως να κρατήσουν παραπάνω οι υαλοκαθαριστήρες;

Για να λειτουργούν τέλεια, πρέπει να είναι πάντα σε άριστη κατάσταση, οπότε έχει πολύ μεγάλη σημασία να γνωρίζεις πώς να τους συντηρείς προληπτικά και πότε και πώς πρέπει να αλλαχθούν. Πρόσεξε:

  1. Να λειτουργούν πάντα σε βρεγμένο τζάμι. Η σκόνη και οι βρωμιές που υπάρχουν πάνω στο τζάμι προκαλούν φθορά στο λάστιχο και μπορεί να γδάρουν το τζάμι. Πρέπει να χρησιμοποιείς πάντα πολύ νερό. 
  2. Να ελέγχεις συχνά τα λάστιχα για σκόνη, χώμα και διάφορες βρωμιές και να τα έχεις πάντα καθαρά, ακόμα και όταν οι μέρες δεν είναι βροχερές, ώστε να είναι σε τέλεια κατάσταση όταν έρθει η ώρα να χρειαστούν.  
  3. Μην ξεκινήσεις εάν το τζάμι δεν είναι τελείως καθαρό. Οι υαλοκαθαριστήρες στα περισσότερα αυτοκίνητα ξεκινούν τη διαδρομή τους σε στεγνό παρμπρίζ για λίγο, μέχρι να πέσει το νερό, και αυτό το μικρό διάστημα αρκεί για να υποστούν με τον καιρό έντονη φθορά.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε