Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

Αγορά νέου Peugeot & κορυφαίες After Sales Υπηρεσίες

Διαβάστηκε από 11406 αναγνώστες - 17/6/2020

Η ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. αποτελεί τον απόλυτο εγγυητή ασφάλειας και εμπιστοσύνης ανάμεσα σε εσένα και το αγαπημένο σου Peugeot τόσο κατά την αγορά όσο και σε επίπεδο after sales.

Η ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. αποτελεί επίσημο διανομέα & εξουσιοδοτημένο επισκευαστή του Δικτύου Peugeot. Η δραστηριότητά της στο χώρο του αυτοκινήτου ξεκίνησε το 1993, από τον Ευάγγελο Γκάλλο στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας, όπου και παραμένουν οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μέχρι σήμερα. Πλέον, διαθέτει και νέα κάθετη μονάδα στην Αγία Παρασκευή, καλύπτοντας έτσι και τις ανάγκες των κατοίκων των Βορείων Προαστίων.
 
ΓΚΑΛΛΟ σημαίνει «πάθος για το αυτοκίνητο»
Η εμπειρία 30 και πλέον ετών στο χώρο του αυτοκινήτου, καθώς και η πορεία του Ευάγγελου Γκάλλο στους αγώνες αυτοκινήτου αποτέλεσαν τον σπινθήρα για την δημιουργία της ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε., η οποία έχει σαν πρωταρχικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς αυτούς. Για αυτόν το λόγο έχει διαγράψει μια επιτυχημένη, ανοδική πορεία στο δίκτυο των αντιπροσώπων της Peugeot. Μάλιστα, το 2019 κατέκτησε την 1η θέση πανελλαδικά στις πωλήσεις του δικτύου.
 
Ανακαλύψτε τις κορυφαίες υπηρεσίες της ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε.
Η ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ διαθέτει δύο υπερσύγχρονα Showrooms σε Νέα Χαλκηδόνα και Αγία Παρασκευή όπου μπορείτε να ανακαλύψετε όλα τα ολοκαίνουργια μοντέλα Peugeot. Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μπορείτε να οδηγήσετε το μοντέλο της επιλογής σας σε ένα απολαυστικό Test Drive καθώς υπάρχει διαθέσιμη όλη η ανανεωμένη γκάμα αυτοκινήτων Peugeot. Λύσεις χρηματοδότησης, ανταγωνιστικές προτάσεις ασφάλισης αυτοκινήτου και μοναδικά πακέτα προσφορών σας περιμένουν ώστε να αποκτήσετε το «λιοντάρι» της αρεσκείας σας! Παράλληλα, στις εγκαταστάσεις της στεγάζονται το εξουσιοδοτημένο συνεργείο με χώρους ηλεκτρολογείου, εφαρμοστηρίου και αποθήκης των γνήσιων ανταλλακτικών & αξεσουάρ της Peugeot. Οι υπηρεσίες της εταιρείας ολοκληρώνονται με το τμήμα φανοποιείου και βαφείου.
 
Νέα μονάδα μεταχειρισμένων AutoGallo
Η ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. απαντώντας στις απαιτήσεις της εποχής, δημιούργησε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις της Νέας Χαλκηδόνας ένα σύγχρονο κέντρο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Εκεί, μπορείτε να βρείτε μοναδικές προσφορές σε κορυφαία μεταχειρισμένα της αγοράς με την εγγύηση της Peugeot ΓΚΑΛΛΟ και μοναδικές λύσεις χρηματοδότησης.
 
Επισκεφθείτε σήμερα την ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε και γνωρίστε τον πανέμορφο κόσμο της Peugeot!


 
PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ | Κάθετες Μονάδες (Έκθεση – Service – Ανταλλακτικά)
Αγία Παρασκευή | Λ. Μεσογείων 421 | Τηλέφωνο: 210 60 18 400
Νέα Χαλκηδόνας | Τσούντα 72 & Πεταλά 39 | Τηλέφωνο: 210 25 33 002
https://gallo.peugeot-hellas.gr/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις