Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δίκτυο Autofit: Κλείστε τώρα εύκολα on line ραντεβού

19/4/2021

Κλείστε ραντεβού εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σας μέσω smartphone ή υπολογιστή 24 ώρες το 24ώρο, για τη μέρα και την ώρα που εσείς επιθυμείτε.

Τα συνεργεία AUTOFIT είναι ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Η επισκευή του αυτοκινήτου σας, γίνεται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος, με ποιοτικά πιστοποιημένα  ανταλλακτικά και από εξειδικευμένους τεχνίτες. Είναι από τα μεγαλύτερα δίκτυα ανεξάρτητων επισκευαστών στην Ευρώπη με περισσότερα από 2000 μέλη σε 14 χώρες.
 
Τώρα μπορείτε να κλείσετε άμεσα και εύκολα online ραντεβού με το δίκτυο Autofit. Περιηγηθείτε μέσω του smartphone ή του υπολογιστή σας στο πλήρως ενημερωμένο site της Autofit, βρείτε ξεκάθαρες πληροφορίες για οτιδήποτε αφορά τη φροντίδα του αυτοκινήτου σας, και  συμπληρώστε την ειδική φόρμα online ραντεβού! Επιλέξετε την επιθυμητή εργασία, το επιθυμητό συνεργείο και συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που εσείς θέλετε να εξυπηρετηθείτε.  Τόσο απλά, τόσο εύκολα!



Οι τεχνικοί του δικτύου, εκπαιδεύονται διαρκώς στα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων  και χρησιμοποιούν εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.  Tα μέλη του δικτύου είναι επαγγελματίες που εξυπηρετούν άριστα τους πελάτες  προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με πλήρη διαφάνεια σε κοστολόγηση εργασιών και ανταλλακτικών.
 
Στο δίκτυο AUTOFIT θα βρείτε ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης και εφάμιλλης ποιότητας από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς και ιαπωνικούς προμηθευτές όπως Bosch – Delphi – LUK – NGK – Denso – Gates–HellaPagid και πολλούς άλλους. Για τους παραπάνω λόγους, η εργοστασιακή εγγύηση του οχήματος σας, συνεχίζει να ισχύει και επιπλέον εμείς, σας παρέχουμε 1 χρόνο εγγύηση σε εργασίες και ανταλλακτικά.


 
Για να κλείσετε online ραντεβού πατήστε εδώ

AUTOFIT 
τηλέφωνο: 801-1178200
email: [email protected]
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις