Ετοιμάστε το Hyundai σας για ένα καλύτερο καλοκαίρι

Διαβάστηκε από 43463 αναγνώστες

Εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές προσφορές της Χ. Μητρόπουλος ΑΕ σε γνήσια ανταλλακτικά και εργασίες αντικατάστασης βασικών εξαρτημάτων για να βγείτε ξανά ξέγνοιαστοι στο δρόμο.

Η εταιρεία Χ. Μητρόπουλος ΑΕ ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1991 και αποτελεί μέλος του επίσημου δικτύου εμπόρων και επισκευαστών  της HYUNDAI MOTOR COMPANY και της KIA MOTORS στην Ελλάδα.

Τώρα η εταιρεία Χ. Μητρόπουλος ΑΕ κάνει μια μοναδική προσφορά στους ιδιοκτήτες Hyundai για να μπορέσουν να απολαύσουν το αυτοκίνητο τους το φετινό καλοκαίρι χωρίς άγχος.

Πιο συγκεκριμένα η Χ. Μητρόπουλος ΑΕ  προσφέρει:
  • Έκπτωση 25% σε καινούργια αμορτισέρ
  • Έκπτωση 20% σε φρένα
  • Έκπτωση 20% για αντικατάσταση μάκτρων υαλοκαθαριστήρων
  • Έκπτωση 20% στις γνήσιες μπαταρίες με εγγύηση 3 ετών
  • Έκπτωση 20% σε αναλώσιμα συμπλέκτη
Η έδρα της εταιρείας καθώς και οι εγκαταστάσεις της κάθετης μονάδας ολοκληρωμένων υπηρεσιών βρίσκονται στο Ίλιον Αττικής, πλησίον των Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας (Κηφισός) και περιλαμβάνουν άνετο εκθεσιακό χώρο πωλήσεων καινούριων μοντέλων HYUNDAI,  τμήμα συνεργείου και φανοβαφείου άρτια εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τμήμα πωλήσεων ανταλλακτικών, τμήμα προμήθειας και τοποθέτησης ελαστικών όλων των εταιρειών και τμήμα πωλήσεων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ελεγμένων για εσάς από τους τεχνικούς της εταιρείας. 
 
Επωφεληθείτε τώρα από την μοναδική προσφορά και επιλέξτε την Χ. Μητρόπουλος ΑΕ για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

Επικοινωνία:
Διεύθυνση: Φλέβας Ρουβίκωνος & Ζακύνθου 2, 131 22 Ίλιον
Τηλ.: 210 2634512, 210 2690566-577
Email: [email protected]
Site: https://www.hyundai-mitropoulos.gr     #mitropouloshyundai     


 

Advertisement