2 φωτογραφίες »

H Automotivo υποδέχεται τα πολυμορφικά Scenic & Lodgy.

Διαβάστηκε από 12754 αναγνώστες - 20/10/2020

H Automotivo – Επιχειρήσεις Θ. Τρομπούκη, υποδέχεται στην έκθεσή της τα δύο κορυφαία μοντέλα της Renault Groupe, Renault Scenic και Dacia Lodgy. Είναι η ιδανική επιλογή τόσο για τον ιδιώτη όσο και για τον επαγγελματία.

 
 
Το Renault Scenic, 25 χρόνια πριν, δημιούργησε την κατηγορία MPV (Multi Purpose Velicles). Αποτελεί το απόλυτο οικογενειακό, πολυμορφικό αυτοκίνητο της Ελληνικής αγοράς. Επανέρχεται πιο δυναμικό, πιο σύγχρονο και πιο εντυπωσιακά σχεδιασμένο από ποτέ.
Επιπλέον, αποτελεί μια ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή καθώς είναι ικανό να αντιμετωπίσει τις ανάγκες μια οικογένειας προσφέροντας πρακτικότητα και παράλληλα υψηλή τεχνολογία. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του είναι:
  • Αεροδυναμική και δυναμική σιλουέτα, διχρωμίες στο αμάξωμα και χρήση τροχών διαμέτρου 20 ιντσών σε όλες τις εκδόσεις που αποτελούν παγκόσμια πρωτιά για την κατηγορία.
  • Πρακτικό, με 63 λίτρα αποθηκευτικών χώρων στο εσωτερικό του και 572 λίτρα χώρου αποσκευών.
  • Αποδοτικό, με σύγχρονους, δυνατούς και οικονομικούς κινητήρες βενζίνης και diesel έως 140 ίππων.
  • High-tech, χάρη στις τεχνολογίες υποβοηθούμενης οδήγησης, όπως: Συστήματα Ενεργού Φρεναρίσματος  Έκτακτης Ανάγκης με αναγνώριση πεζών, Αναγνώριση Πινακίδων Οδικής Κυκλοφορίας, Προειδοποίηση Εκτροπής από τη Λωρίδα, τα οποία υπάρχουν στο βασικό εξοπλισμό του μοντέλου στη χώρα μας.


Το Renault SCENIC έχει αμάξωμα ενός όγκου που ξεχωρίζει, με μήκος που μόλις ξεπερνάει τα 4,4 μέτρα. Το εμπρόσθιο παρμπρίζ έχει μεγάλη κλίση, προσφέροντας απρόσκοπτη ορατότητα εμπρός και στο πλάι. Μια παγκόσμια πρωτιά για την κατηγορία του είναι η χρήση τροχών διαμέτρου 20 ιντσών (Silverstone), στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων. Οι πληθωρικοί τροχοί, παράλληλα με τη δημιουργία μιας μοναδικής σιλουέτας, συνεισφέρουν στο δυναμισμό του μοντέλου δημιουργώντας την εντύπωση ότι το αμάξωμα έχει πιο χαμηλό κέντρο βάρους. Όπως κάθε σύγχρονο Renault, έτσι και το SCENIC έχει αποσπάσει τη μέγιστη διάκριση των 5 αστέρων στα τεστ πρόσκρουσης του ανεξάρτητου οργανισμού αξιολόγησης νέων ευρωπαϊκών μοντέλων, Euro NCAP.

Το Dacia Lodgy είναι το πολυχρηστικό, πολυμορφικό, με την ευρυχωρία και χρηστικότητα  του μεγάλου, σε τιμή μικρού! Το Dacia Lodgy προσφέρει ένα πολύ άνετο και μοντέρνο εσωτερικό που μπορεί να φιλοξενήσει έως 7 επιβάτες. Είναι η value for money επιλογή τόσο για τον ιδιώτη όσο και για τον επαγγελματία, αφού αποτελεί το οικονομικότερο μοντέλο στην κατηγορία του, στην Ευρώπη.Με μήκος  4,5 μ. και μεταξόνιο 2,81 μ., το Dacia LODGY είναι τόσο άνετο όσο ένα μοντέλο κατηγορίας C, αλλά σε τιμή μοντέλου κατηγορίας Β. Ο χώρος αποσκευών ρυθμίζεται από 207 έως και 1.861 λίτρα, ανάλογα με τη διάταξη του εσωτερικού του χώρου σε 2θεσια, 5θεσια ή 7θεσια. Το Dacia LODGY είναι διαθέσιμο με μία πλήρη γκάμα σύγχρονων, αποδοτικών και οικονομικών κινητήρων βενζίνης και diesel.  

30 χρόνια Σχέση Εμπιστοσύνης με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες

 
Στοιχεία επικοινωνίας

Automotivo Χαλάνδρι
Διεύθυνση: Λ.Κηφισίας 278 Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 32
Τηλέφωνο: 210 6817447
Email: [email protected]

Automotivo Γέρακας
Διεύθυνση: Καστοριάς 15 Γέρακας, Τ.Κ. 153 44
Τηλέφωνο: 210 6618686
Email: [email protected]