Καλοκαίρι, Service αυτοκινήτου και οδηγική ασφάλεια …πάνε μαζί!

Διαβάστηκε από 51456 αναγνώστες

Το καλοκαίρι μπορεί να άρχισε, εσύ όμως μπορείς να είσαι ήσυχος, εντοπίζοντας τα πακέτα service που ταιριάζουν στο δικό σου αυτοκίνητο. Αν το όχημα σου είναι μάρκας Renault ή Peugeot και έχει ηλικία άνω των 5 ετών, τα πακέτα της Automotivo καλύπτουν πλήρως τις οδηγικές σου ανάγκες για ξέγνοιαστες καλοκαιρινές αποδράσεις.

Renault : Captur πως έγινε αυτοκίνητο της χρονιάς
Renault : Δες τώρα τα προνομιακά πακέτα RENAULT Automotivo!

Πάντα το καλοκαίρι το αυτοκίνητό επιβαρύνεται επιπλέον από τις υψηλές θερμοκρασίες του ελληνικού καύσωνα, αλλά και από μία σειρά από άλλους παράγοντες, όπως τα πολλά χιλιόμετρα και η ποιότητα των δρόμων προς τους θερινούς προορισμούς, είτε πρόκειται για διακοπές κατά τη διάρκεια των αδειών, είτε για τις σύντομες εξορμήσεις του σαββατοκύριακου.

Kοινοποίησε το »

Με δεδομένο μάλιστα, ότι τα καλοκαιρινά ταξίδια, συνήθως αφορούν κυρίως όλη την όλη την οικογένεια, η καλή κατάσταση του αυτοκινήτου μεγιστοποιείται, αφού ισοδυναμεί με την ασφάλεια.
Το καλοκαίρι μπορεί να άρχισε, εσύ όμως μπορείς να είσαι ήσυχος, εντοπίζοντας τα πακέτα service που ταιριάζουν στο δικό σου αυτοκίνητο. Αν το όχημα σου είναι μάρκας Renault ή Peugeot και έχει ηλικία άνω των 5 ετών, μπορείς να επιλέξεις τα παρακάτω πακέτα, τα οποία καλύπτουν πλήρως τις οδηγικές σου ανάγκες για ξέγνοιαστες καλοκαιρινές αποδράσεις.

Με το Renault TOTAL CARE, έχεις, εκτός από τον Δωρεάν Τεχνικό έλεγχο του Renault σου σε 25 σημεία:
 • Βιολογικό και αντισηπτικό καθαρισμό Air Condition με 35€
 • Προνομιακές τιμές σε πακέτα συντήρησης και επισκευής με όφελος 30%
Τα πακέτα αφορούν σε αυτοκίνητα Renault άνω των 5 ετών, περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, λιπαντικά Elf, εργασία και ΦΠΑ σε προνομιακές τιμές και με απόλυτη διαφάνεια. Πάντα με Γνήσια Ανταλλακτικά Renault, εγγύηση επισκευών Renault και χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Με το Renault TOTAL CARE FIVE 5+, έχεις:
Ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης με δωρεάν τεχνικό έλεγχο 25 σημείων και επισκευή από 58€ προσαρμοσμένα σε κάθε σου ανάγκη.
Ενδεικτικά
 • Λιπαντικό service (αντικατάσταση λαδιών και φίλτρου λαδιού),
 • Τακτικό service (αντικατάσταση λαδιών, φίλτρο λαδιού, φίλτρου αέρα και μπουζί)
 • Αντικατάσταση ιμάντα χρονισμού
 • Αντικατάσταση τακακιών, αμορτισέρ, συμπλέκτη, υαλοκαθαριστήρων, μπαταρίας κ.λ.π.
 • Καθαρισμό A/C κ.α.
 • Τα πακέτα αφορούν σε αυτοκίνητα Renault άνω των 5 ετών, περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, λιπαντικά, εργασία και ΦΠΑ σε προνομιακές τιμές και με απόλυτη διαφάνεια. Πάντα με Γνήσια Ανταλλακτικά Renault, εγγύηση επισκευών Renault και χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.
 
Με Peugeot Service "Be Control" μόνο με 55€
Συγκεκριμένα για αυτοκίνητα PEUGEOT ηλικίας 5+ ετών , Automotivo Peugeot Service "Be Control!", εκτός από δωρεάν έλεγχο 25 σημείων, προσφέρει:
 
 • Αντικατάσταση Λιπαντικών 10W40
 • Αντικατάσταση Φίλτρου λαδιού
 • Αντικατάσταση Ροδέλα τάπας λαδιού
 • καθώς και έναν Τεχνικό έλεγχο Ασφάλειας  ο οποίος που περιλαμβάνει:
  • Ηλεκτρονικό έλεγχο βλαβών, Ελαστικά, φρένα, φώτα, Καθαριστήρες, Εξάτμιση, Ανάρτηση, Αμάξωμα, Μπαταρία, Ψύξη, έλεγχο όλων των σταθμών των υγρών, καθώς και αν για το δικό σας Peugeot υπάρχουν Τεχνικές αναβαθμίσεις, θα ελέγξουμε τη βάση δεδομένων του κατασκευαστή και θα σας τις προσφέρουμε εντελώς δωρεάν.
 • 2 χρόνια εγγύηση ανταλλακτικών και εργασιών
 
Peugeot Service «PEUGEOT ACTIVE 5+»
Συγκεκριμένα για οχήματα PEUGEOT ηλικίας 5+ ετών, το PEUGEOT SERVICE «PEUGEOT ACTIVE 5+» προσφέρει δωρεάν τεχνικό έλεγχο 25 σημείων και την αντικατάσταση μιας σειράς γνήσιων αναλώσιμων ανταλλακτικών απαραίτητων για την καλή λειτουργία των αυτοκινήτων, καθώς και ένα λεπτομερή τεχνικό του αυτοκινήτου με μόλις 130€ (η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά).
Στην Automotivo Peugeot σου προσφέρουμε εκτός από τη χαμηλή τιμή στο Service του PEUGEOT σου:
 • έκπτωση 20% σε γνήσια ανταλλακτικά και εργασία.
 • εγγύηση 2 ετών σε γνήσια ανταλλακτικά και εργασία.
 
Tα φανταστικά αυτά πακέτα μπορείς να τα βρείς μόνο στις καθετοποιημένες & πιστοποιημένες με ISO εγκαταστάσεις της Automotivo σε Χαλάνδρι και Γέρακα. Πέρασε λοιπόν μια βόλτα από την Automotivo, και ξεκίνα το καλοκαίρι σου με έξτρα ασφάλεια!
Με κάθε πακέτο Service, έχεις BONUS δωρεάν οδική βοήθεια Automotivo Assistance, με δικό της τηλεφωνικό νούμερο για 1 χρόνο και τη δωρεάν υπηρεσία Pick Up & Delivery:  Παραλαμβάνουμε όχημα  σου από το σημείο της επιλογής σου και σου το επιστρέφουμε έτοιμο από εργασίες και απολυμασμένο!
Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφώνησε σήμερα στις εκθέσεις Automotivo και ενημερώσου από τον προσωπικό σου σύμβουλο Service για τα προνομιακά πακέτα &τις  προσφορές σε αλλαγή αμορτισέρ, ελαστικών, δισκόπλακες & τακάκια φρένων, ιμάντες εκεντροφόρου κ.α.
 
Αutomotivo, 30 Χρόνια Σχέση Εμπιστοσύνης!
 
Automotivo Χαλάνδρι
Λ.Κηφισίας 278
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 152 32
210 6817447
[email protected]
[email protected]
 
Automotivo Γέρακας
Καστοριάς 15
Γέρακας, Τ.Κ. 153 44
210 6618686
[email protected]  
[email protected]
 

Kοινοποίησε το »

Renault : Captur πως έγινε αυτοκίνητο της χρονιάς
Renault : Δες τώρα τα προνομιακά πακέτα RENAULT Automotivo!