Μοναδική προσφορά για ιδιοκτήτες Hyundai - Kia

Διαβάστηκε από 33249 αναγνώστες - 17/11/2020

Το εξουσιοδοτημένο κατάστημα Μητρόπουλος ΑΕ προσφέρει ΕΚΠΤΩΣΗ 20% σε εργασίες και ανταλλακτικά service και ΔΩΡΕΑΝ οδική βοήθεια για 1 έτος, για να είσαι ήσυχος για την κατάσταση του αυτοκινήτου σου.

 
 
Η εταιρεία Χ. Μητρόπουλος ΑΕ ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1991 και αποτελεί μέλος του επίσημου δικτύου εμπόρων και επισκευαστών  της HYUNDAI MOTOR COMPANY και της KIA MOTORS στην Ελλάδα.
 
Για τον μήνα Νοέμβριο η εταιρεία Χ. Μητρόπουλος ΑΕ κάνει μια μοναδική προσφορά στους ιδιοκτήτες Hyundai και Kia. Κάντε το προγραμματισμένο SERVICE στο αυτοκίνητο σας και απολαύστε:
  • Έκπτωση 20% τόσο στα ανταλλακτικά όσο και στην εργασία σε όλες τις επισκευές του αυτοκινήτου σας
  • Δωρεάν πλήρη ταξιδιωτική και οδική Βοήθεια για 1 έτος, πραγματοποιώντας το ετήσιο service του αυτοκινήτου σας στην Χ. Μητρόπουλος ΑΕ!
  • Απολύμανση και έλεγχο καλής λειτουργίας του κλιματιστικού μόνο με 10€
Η έδρα της εταιρείας καθώς και οι εγκαταστάσεις της κάθετης μονάδας ολοκληρωμένων υπηρεσιών βρίσκονται στο Ίλιον Αττικής, πλησίον των Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας (Κηφισός) και περιλαμβάνουν άνετο εκθεσιακό χώρο πωλήσεων καινούριων μοντέλων HYUNDAI,  τμήμα συνεργείου και φανοβαφείου άρτια εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τμήμα πωλήσεων ανταλλακτικών, τμήμα προμήθειας και τοποθέτησης ελαστικών όλων των εταιρειών και τμήμα πωλήσεων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ελεγμένων για εσάς από τους τεχνικούς της εταιρείας. 
 
Επωφεληθείτε τώρα από την μοναδική προσφορά και επιλέξτε την Χ. Μητρόπουλος ΑΕ για το επόμενο service του αυτοκινήτου σας.

Επικοινωνία:
Διεύθυνση: Φλέβας Ρουβίκωνος & Ζακύνθου 2, 131 22 Ίλιον
Τηλ.: 210 2634512, 210 2690566-577
Email: [email protected]
Site: https://www.hyundai-mitropoulos.gr     #mitropouloshyundai     
Site: https://www.kia-mitropoulos.gr   #mitropouloskia