Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους

Διαβάστηκε από 31285 αναγνώστες - 6/9/2021

Στην KIA ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ φροντίζουν να έχουν καθαρές και ειλικρινείς σχέσεις με τους πελάτες τους, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, για να μπορείς να είσαι ήσυχος για την κατάσταση του αυτοκινήτου σου.

Η εταιρεία Χ. Μητρόπουλος ΑΕ ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1991 και αποτελεί μέλος του επίσημου δικτύου εμπόρων και επισκευαστών της HYUNDAI MOTOR COMPANY και της KIA MOTORS στην Ελλάδα.

Kοινοποίησε το »

 

Για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει σχετικά με τη συντήρηση και τις επισκευές του Kia σας, η εταιρεία Χ. Μητρόπουλος ΑΕ  σας παρέχει γραπτή προσφορά σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, δίνοντας πλήρη ανάλυση των ανταλλακτικών και των εργασιών που απαιτούνται, με το ακριβές κόστος και το χρόνο εργασιών. Απλά επικοινωνήστε με το Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Kia έχοντας εύκαιρο τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου σας.

Η έδρα της εταιρείας καθώς και οι εγκαταστάσεις της κάθετης μονάδας ολοκληρωμένων υπηρεσιών βρίσκονται στο Ίλιον Αττικής, πλησίον των Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας (Κηφισός) και περιλαμβάνουν άνετο εκθεσιακό χώρο πωλήσεων καινούριων μοντέλων HYUNDAI,  τμήμα συνεργείου και φανοβαφείου άρτια εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τμήμα πωλήσεων ανταλλακτικών, τμήμα προμήθειας και τοποθέτησης ελαστικών όλων των εταιρειών και τμήμα πωλήσεων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ελεγμένων για εσάς από τους τεχνικούς της εταιρείας. 

Εμπιστευτείτε την εταιρεία Χ. Μητρόπουλος ΑΕγια την καλύτερη συντήρηση του αγαπημένου σας Kia.

Επικοινωνία:
Διεύθυνση: Φλέβας Ρουβίκωνος & Ζακύνθου 2, 131 22 Ίλιον
Τηλ.: 210 2634512, 210 2690566-577
Email: [email protected]
Site: https://www.kia-mitropoulos.gr   #mitropouloskia

Kοινοποίησε το »