Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Συνώνυμο της βελτίωσης για Group Vag

13/10/2020

Για όσους κατόχους Group Vag το tuning αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της συμβίωσης τους με το αγαπημένο τους αυτοκίνητο, η Abt of Greece έχει τη λύση.

Για 120 χρόνια το όνομα Abt είναι γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο και είναι συνώνυμο με σπορ αυτοκίνητα. Η εταιρία Abt of Greece είναι  αντιπρόσωπος της Abt Sportsline Gmbh στην Ελλάδα για τις μάρκες Audi, VW, SEAT, SKODA και προσφέρει αξιόπιστες και μοναδικές λύσεις βελτίωσης.
 
Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην Λ.Καραμανλή 188,στην ΒΙ.ΠΕ των Αχαρνών σε κομβικό σημείο της πόλης με εύκολη πρόσβαση και μεγάλη OUTDOOR επικοινωνία. Οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι αναμονής και έκθεσης, καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό με εκπαίδευση στην Γερμανία, συνθέτουν το πρώτο πρότυπο κατάστημα της Abt of Greece.
 
Οι υπηρεσίες της Αbt of Greece είναι:
  • Sport πακέτα βελτίωσης που θα προσδώσουν στο αυτοκίνητο σας μοναδικό χαρακτήρα τόσο από οπτικής πλευράς όσο και από μηχανικής, χαρίζοντας σας μέγιστη οδική απόλαυση.
  •  Mεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων μοντέλων με δυνατότητα test drive και ανταλλαγής του παλιού σας αυτοκινήτου.
  • Σέρβις υψηλού επιπέδου με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ Audi, VW, Skoda, Seat. Στις καλύτερες τιμές και με δυνατότητα άτοκων δόσεων.
Η βελτίωση των υπάρχοντων προιόντων και η παροχή νέων υπηρεσιών επιβεβαιώνει την διαρκή εξέλιξη της εταιρίας και την ικανότητά της να ανταποκρίνεται σε κάθε νέα πρόκληση. Απόδειξη το ευρύ πελατολόγιο που έχει καταφέρει να χτίσει, χάρη στην επιτυχημένη και υγιή συνεργασία-σχέση που διατηρεί με τους πελάτες της.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λεωφ.Καραμανλή 188 Αχαρνές, 13671
Κινητό.: 6986734023
Τηλ.: 2167002070
Fax: 2167002070
Email: [email protected]
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις