Ανταλλακτικά αξεσουάρ λιπαντικά αυτοκινήτων Αχαρναί - AllCar.gr

Ανταλλακτικά αξεσουάρ λιπαντικά αυτοκινήτων Αχαρναί - AllCar.gr

Διαβάστηκε από 3327 αναγνώστες - 2/1/2022

Στο βέλτιστο βαθμό εξυπηρέτησης. Η εταιρεία AllCar.gr ειδικεύεται στην εμπορία ανταλλακτικών λιπαντικών και αξεσουάρ για περισσότερα από 30 χρόνια και είναι σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε απαίτηση και αν έχετε.

AllCar.gr δημιουργήθηκε το 2011 με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο των αξεσουάρ, λιπαντικών και ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Βασική της φιλοσοφία και επιδίωξη ήταν πάντα και συνεχίζει να είναι μέχρι σήμερα, η διασφάλιση και η προστασία του καταναλωτή για τα προϊόντα που αγοράζει. Η AllCar.gr βρίσκεται εδώ και 15 χρόνια στον χώρο των αξεσουάρ αυτοκινήτων, ενώ η εμπειρία της σε ανταλλακτικά και λιπαντικά αυτοκινήτου, ξεπερνάει τα 30 χρόνια.

Κοινοποίησέ το »

 
Με πολυετείς συνεργασίες δικτύου χονδρικής σε όλα τα κεντρικά σημεία πώλησης στην Ελλάδα, η ομάδα της AllCar.gr έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία στα προϊόντα ανταλλακτικών και λιπαντικών, όπου είναι και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Liqui moly. Η AllCar.gr γνωρίζει τις προδιαγραφές των προϊόντων της για την εφαρμογή στον βέλτιστο βαθμό εξυπηρέτησης. 
 
Οι συνεργάτες της AllCar.gr είναι επώνυμοι οίκοι του εξωτερικού αλλά και προϊόντα ανώνυμα με την σφραγίδα και τις πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων εργοστασίων του χώρου. Επίσης η εταιρεία είναι αντιπροσωπος των αντικλεπτικών Bullock
 
Η ομάδα της AllCar.gr εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα με τους ευνοϊκότερους όρους αποστολής με διαρκή παρακολούθηση της παραγγελίας για την έγκυρη και έγκαιρη εξυπηρέτηση των πελατών της.
 
Στο ηλεκτρονικό της κατάστημα μπορείτε να βρείτε ό,τι σας ενδιαφέρει, ενώ η ανανέωση των προϊόντων γίνεται καθημερινά και ύστερα από μελέτη της ομάδας, ώστε να γίνεται όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο σωστή ενημέρωση του καταναλωτή για το προϊόν ενδιαφέροντος του.
 
Τεράστια ποικιλία και αληθινή τεχνογνωσία για κάθε προϊόν μέσα από τεχνικές ελέγχου λειτουργίας και προδιαγραφών.

Μοναδική προσφορά για τους αναγνώστες του Αγορά Αυτοκινήτου. Με τη χρήση του κωδικού AUTOBILD10 έχετε έκπτωση 10% στην 1η σας αγορά προϊόντων.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Κεντρικό:  Αιμιλίας Δάφνης 20 Αχαρναί ΤΚ 13671
Υποκατάστημα (Φυσικό Κατάστημα) : Λεωφόρος Δημοκρατίας 237 Αχαρναί ΤΚ 13675
Τηλ. Kέντρο: (+30) 212 2133782 - (+30) 210 2385004 - (+30) 2102385840
Β2Β Χονδρική: (+30) 212 2134782
FAX: 210 2385096
e-mail: [email protected]
Website: https://www.allcar.gr

Facebook
Youtube


 

Κοινοποίησέ το »