Η εξειδίκευση στα ανταλλακτικά Βρετανικών αυτοκινήτων

Διαβάστηκε από 4871 αναγνώστες

Μεγάλη ποικιλία από γνήσια OEM, αλλά και after market ανταλλακτικά. Η πολύχρονη εμπειρία συναντά την εξειδίκευση στη City Rover.

Στη City Rover θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από γνήσια OEM, αλλά και after market ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα των εταιρειών Rover, Land Rover, Jaguar και MG. Η απόλυτη εξειδίκευση στις Βρετανικές μάρκες είναι αυτό ακριβώς που προσφέρει η City Rover και ξεχωρίζει στον απαιτητικό κλάδο των ανταλλακτικών.

Kοινοποίησε το »
Με 40 χρόνια παρουσίας στον χώρο η εταιρεία εξελίχθηκε σε ηγέτη και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση της προτίμησης των οδηγών. Το φιλικό προσωπικό θα απαντήσει πρόθημα σε κάθε σας απορία και θα σας βοηθήσει να βρείτε άμεσα το ανταλλακτικό που χρειάζεστε, ενώ χάρη στη συνεργασία με κορυφαία συνεργεία στην Ελλάδα, μπορεί να παρέχει και τεχνικής φύσεως συμβουλές.Τα premium βρετανικά αυτοκίνητα χρειάζονται και τα σωστά ανταλλακτικά που εγγυώνται την άριστη λειτουργία και τη μακροζωία του οχήματος. Αν θέλετε κι εσείς το καλύτερο για το αυτοκίνητό σας, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τη City Rover.

Για περισσότερες πληροφορίες:

City Rover
Διεύθυνση: Θηβών 322, 12244 Αιγάλεω
Τηλέφωνο: 210 5620995,
Website: www.cityrover.gr
Facebook Page
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα  - Παρασκευή: 08:00 – 17:00   

Kοινοποίησε το »

Σχετικες Ειδησεις