Τράκαρες και δεν επιθυμείς να το επισκευάσεις; Δες πως θα το πουλήσεις σε καλύτερη τιμή

Τράκαρες και δεν επιθυμείς να το επισκευάσεις; Δες πως θα το πουλήσεις σε καλύτερη τιμή

16/11/2021

Η εταιρεία Cars Profit 4u διαθέτει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων αγοράς και πώλησης τρακαρισμένων αυτοκινήτων καθώς διάθεσης ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες της αγοράς.

Η εταιρεία Cars Profit 4u είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες (μάντρες) τρακαρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Στον χώρο της θα βρείτε μεγάλη γκάμα τρακαρισμένων αυτοκινήτων της τελευταίας δεκαετίας και μεγάλη ποικιλία σε μεταχειρισμένα και καινούρια ανταλλακτικά.

Κοινοποίησέ το »

 
Στις περισσότερες περιπτώσεις που δεν φτιάχνεται το όχημα σας, είσαστε αναγκασμένοι να το κρατήσετε ή στη χειρότερη να το ανακυκλώσετε (ή και να το πετάξετε). Η εταιρεία Cars Profit 4u σας προτείνει την πιο συμφέρουσα προσφορά της αγοράς, ώστε να αγοράσει το αυτοκίνητο σας και να σας γλιτώσει από την ταλαιπωρία.  Αναλαμβάνει όλες τις χρονοβόρες διαδικασίες έτσι ώστε να παραληφθεί  και να "μεταβιβαστεί" το όχημα σας.
 
Στις ιδιόκτητες αποθήκες της Cars Profit 4u θα βρείτε πάνω απο 3000 κωδικούς ανταλλακτικών σε άψογη ποιότητα έτοιμα για να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη. Βρείτε ότι ψάχνετε σε είδη φανοποιείας, πόρτες αυτοκινήτων, προφυλακτήρες και μάσκες αυτοκινήτων, τροπέτα, φώτα, φλας, τραβέρσες, μετώπες μέσα από 62.000 προϊόντα.
 
Η Cars Profit 4u λειτουργεί με στόχο την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Προσφέρει υψηλές παροχές στους συνεργάτες της ανάλογες των απαιτήσεών τους, καθώς το εξειδικευμένο προσωπικό είναι πάντα ενήμερο για κάθε νέο προϊόν που διαθέτει στην αγορά ώστε ο πελάτης να αισθάνεται σίγουρος ότι θα εξυπηρετηθεί με τρόπο άκρως επαγγελματικό και άμεσο.

Για ότι χρειαστείτε για το αυτοκίνητο σας, καλέστε την Cars Profit 4u στο 211 019 0915. Είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν.


Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Κρόνου 6, Ταύρος Τ.Κ. 177 78
Τηλέφωνο: 211 019 0915
Κινητό: 6934000888
Email: [email protected]
Website
Facebook
 

 

Κοινοποίησέ το »