Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ελαστικά αυτοκινήτου στο Βύρωνα - Μπακάλης

Διαβάστηκε από 7135 αναγνώστες - 27/8/2021

Τεράστια γκάμα όλων των επώνυμων ελαστικών. Η πολυετής και επιτυχημένη παρουσία της εταιρείας Μπακάλης Κωνσταντίνος στον χώρο των ελαστικών και των αναρτήσεων, είναι μονόδρομος πλέον για μια επιτυχημένη αγορά.

 Η εταιρεία Μπακάλης Κωνσταντίνος βρίσκεται εδώ και 40 χρόνια στο χώρο των ελαστικών και του βουλκανιζατέρ και αποτελεί εγγύηση για την εξυπηρέτησή σας. Όποια και αν είναι η προτεραιότητα σας, οικονομία, ανθεκτικότητα ή επιδόσεις, το κατάστημα Μπακάλης θα σας προτείνει την πιο συμφέρουσα επιλογή.

Kοινοποίησε το »

 
Η τεράστια τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει, είναι αυτή που σε κάνει να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες των τεχνικών. Πάντα με τις καλύτερες τιμές στις πιο επώνυμες μάρκες της αγοράς σε ελαστικά, ζάντες, φρένα και αναρτήσεις κάθε είδους αλλά και για κάθε πορτοφόλι.
 

Η επιχείρηση Μπακάλης Κωνσταντίνος συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ελαστικών και θα δώσει λύση σε κάθε σας ανάγκη. Στο κατάστημα θα βρείτε μια τεράστια γκάμα από ελαστικά Continental, Toyo, Pirelli, Michelin, Maxxis, Uniroyal, Linglong κ.α., καθώς και ζάντες και αναρτήσεις, για το αυτοκίνητο σας.
 
Παράλληλα, η εταιρεία Μπακάλης Κωνσταντίνος διαθέτει ελαφρώς μεταχειρισμένα ελαστικά κ ζάντες για πιο οικονομικές λύσεις. Μεταχειρισμένα ελαστικά όλων των εταιρείων, σε πολύ καλή κατάσταση και σε όλες τις διαστάσεις ώστε να καλύπτει κάθε απαίτηση. Επισης, διαθέτει μεταχειρισμένες ζάντες των μεγαλύτερων κατασκευαστών σε σχέδια και διαστάσεις που θα δώσουν άλλη πνοή στην εμφάνιση του αυτοκινήτου σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Κερκύρας 58 (Πλησίον Θεάτρου Βράχων) Βύρωνας, ΤΚ 162 32
Τηλ: 210 7653419
email: [email protected]
Site: https://www.mpakalis-elastika.gr
FB page: Μπακάλης Κωνσταντίνος

 
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις