Ελαστικά αυτοκινήτων στο Φιξ - FIXTYRES.GR

Ελαστικά αυτοκινήτων στο Φιξ - FIXTYRES.GR

Διαβάστηκε από 1139 αναγνώστες - 7/10/2021

Δείτε το αυτοκίνητο σας να μεταμορφώνεται. Στη FIXTYRES θα βρεις με ένα κλικ μια τεράστια γκάμα από ζάντες και ελαστικά ετοιμοπαράδοτα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Η εταιρεία ελαστικών FIXTYRES.GR πλέον και μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα εμπορεύεται ζάντες και ελαστικά όλων των εταιρειών και ειδών. Η πολυετής εμπειρία με το αντικείμενο, σε συνδυασμό με τις καλύτερες ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουν, είναι το αποτέλεσμα της επιλογής των πελατών της, που εδώ και χρόνια τους εμπιστεύονται.

Κοινοποίησέ το »

 
Υπηρεσίες:
  • Ζάντες
  • Αποστάτες και δαχτυλίδια ζαντών
  • Επισκευές και βαφές ζαντών
  • Ελαστικά
  • Επισκευές και τοποθετήσεις ελαστικών
  • Αμορτισέρ
 
Η εταιρεία FIXTYRES προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από διαφορετικά είδη ζαντών των μεγαλύτερων κατασκευαστών παγκοσμίως για όλα τα μοντέλα και διαστάσεις. Διάφορα σχέδια και κράματα σε τιμές για όλα τα πορτοφόλια σας περιμένουν για να διαλέξετε. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να δείτε το αυτοκίνητο σας να μεταμορφώνεται τόσο οδηγικά όσο και εμφανισιακά.
 
Στόχος της επιχείρησης είναι η καλύτερη δυνατή επίτευξη τιμής και απόδοσης ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Στο δικτυακό χώρο της FIXTYRES.GR, ο καθένας μπορεί να βρει σχέδια και διαστάσεις από ζάντες και ελαστικά, είτε καινούργια, είτε μεταχειρισμένα.

Επικοινωνία
Επωνυμία: Fix Tyres – Πετρόπουλος
Διεύθυνση: Καλλιρόης 50 Φιξ
Τηλ: 210 5985224   - 210 5985239
Sitehttp://www.fixtyres.gr/
Facebook

Κοινοποίησέ το »

Σχετικες επιχειρησεις