Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Ελαστικά αυτοκινήτων στο Κορωπί - Γούλας

Ελαστικά αυτοκινήτων στο Κορωπί - Γούλας

Διαβάστηκε από 17151 αναγνώστες - 23/7/2022

Η εταιρεία Γούλας, πάντα με πίστη και αφοσίωση στον πελάτη, προσφέρει εδώ και 39 χρόνια ολοκληρωμένες υπηρεσίες γύρω από την πώληση και την τεχνική υποστήριξη σε ελαστικά.

 Η εταιρεία Γούλας με έδρα το Κορωπί Αττικής ιδρύθηκε το 1982 και εξειδικεύεται στην εμπορία ελαστικών  καθώς και στην επισκευή τους. Ο σύγχρονος εξοπλισμός βουλκανιζατέρ και η άρτια τεχνική κατάρτιση, εγγυώνται την άνεση και την ασφάλειά του οχήματος σας, ενώ η κορυφαία ποιότητα συνδυάζεται με ασυναγώνιστες τιμές.

Κοινοποίησέ το »


Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είναι δίπλα σας για να σας προσφέρει τις γνώσεις και τις συμβουλές του για την επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο ελαστικών για το όχημά σας σε πολύ χαμηλές τιμές.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία Γούλας είναι:
  • Αλλαγή ελαστικών
  • Αγορά ελαστικών
  • Ευθυγράμμιση
  • Ζυγοστάθμιση
  • Μεταχειρισμένα ελαστικά
Στο κατάστημα Γούλας μπορείτε να βρείτε όλη τη γκάμα των επώνυμων ελαστικών αλλά και να απολαύσετε υπηρεσίες ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης σε ΙΧ αυτοκίνητα, επαγγελματικά, φορτηγά, λεωφορεία και τρακτέρ.

Η ποιότητα των προϊόντων είναι εγγυημένη αφού το βουλκανιζατέρ Γούλας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκσμίως όπως Yokohama, Michelin, Sailun και Matador. Ειδικά για εσάς που βιάζεστε και χρειάζεστε άμεση εξυπηρέτηση έχει αναπτύξει την εξειδικευμένη υπηρεσία της επιτόπιας αλλαγής ελαστικού όπου με ένα τηλεφώνημά έρχεται στο σημείο που βρίσκεστε. Εκτός από την μεγάλη γκάμα καινούργιων ελαστικών μπορείτε και μεταχειρισμένα με ελάχιστα χιλιόμετρα και σε άριστη κατάσταση, ως μια πιο οικονομική λύση.

Το προσωπικό της εταιρείας Γούλας είναι πιστοποιημένο και ενημερώνεται συνεχώς για όλες τις εξελίξεις στον τομέα των ελαστικών κάνοντας έρευνα στην αγορά για το καλύτερα και οικονομικότερα προϊόντα ειδικά για εσάς.

Η εταιρεία Γούλας μέσα από τον επαγγελματισμό και την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών της, έχει καταφέρει να χτίσει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πελάτες της.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Αναπαύσεως 5 Κορωπί, ΤΚ 19400
Τηλέφωνο: 210 662 44 73
Email: [email protected]
Website
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις