Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ελαστικά αυτοκινήτων στο Χαλάνδρι - WheelPower

Ελαστικά αυτοκινήτων στο Χαλάνδρι - WheelPower

Διαβάστηκε από 30789 αναγνώστες - 18/1/2023

Από το 1977 με άριστες γνώσεις γύρω από τα ελαστικά και τις αναρτήσεις, η επιχείρηση WheelPower ξέρει τι χρειάζεστε. Βρείτε τα πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εγγύηση ανταλλακτικών και εργασιών.

Η επιχείρηση WheelPower παραμένει ανοιχτή για την δική σας εξυπηρέτηση, καθημερινά από τις 8.00πμ έως και τις 4.00μμ.

Κοινοποίησέ το »


Μία επιχείρηση που σέβεται τον πελάτη και το κάθε αυτοκίνητο ξεχωριστά. Ξεκινώντας από ένα μικρό μαγαζί, εξελίχθηκε σε μία επιχείρηση που διαθέτει την πιο μεγάλη γκάμα. Ο ιδρυτής και επί 17 χρόνια μηχανικός στις εγκαταστάσεις της Ford στη Γερμανία κος. Χατζηγεωργίου δημιούργησε μία άριστα εκπαιδευμένη ομάδα και σε συνδυασμό με τα κατάλληλα μηχανήματα, μπορούν να σας προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δώστε στο αυτοκίνητο σας τα πάντα γύρω από:
  • Ελαστικά (επισκευή ή αντικατάσταση)
  • Ζάντες (επισκευή και βαφή)
  • Αναρτήσεις (αμορτισέρ και ελατήρια)
  • Φρένα
  • Ευθυγράμμιση
  • Ζυγοστάθμιση
Ζητήστε αυτό που θέλετε και το προσωπικό θα σας το έχει έτοιμο σε λίγα λεπτά και πάντα με το χαμηλότερο κόστος. Πατήστε εδώ και βρείτε εκτός από μοναδικές προσφορές, όλες τιςπαρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρίας.

Ακόμη, η WheelPower μεταξύ άλλων διαθέτει ευθυγράμμιση Hunter με κάμερες για μετρήσεις ακρίβειας χιλιοστού, μονταριστή ζαντών Corghi Master υπεραυτόματο.

Τέλος, στις ακόλουθες εταιρείες ελαστικών Michelin, Bridgestone, Pirelli, Dunlop και Goodyear δωρεάν ασφάλιση 1 έτους.  Σε περίπτωση κατεστραμμένου ελαστικού και για 1 χρόνο από την αλλαγή, δωρεάν αντικατάσταση του.

Ένα μαγαζί γεμάτο γνώσεις αλλά και προϊόντα σας περιμένει να του εμπιστευθείτε το αυτοκίνητο σας. Η αγάπη του κόσμου και το τεράστιο πελατολόγιο της είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως δεν έχετε τίποτα να περιμένετε.
 
Το κατάστημα βρίσκεται στην Λ.Μεσογείων 377 στο Χαλάνδρι και το προσωπικό είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή να σας εξυπηρετήσει για οποιοδήποτε θέμα γύρω από ελαστικά, ζάντες και αναρτήσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Λεωφ. Μεσογείων 377 15231 Χαλάνδρι
Τηλ.: 210 6717355
email:  [email protected]
Site: https://www.wheelpower.gr/index.php
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις