Επισκευή ζαντών και ηλεκτροστατική βαφή στο Περιστέρι - Ντέλης

Επισκευή ζαντών και ηλεκτροστατική βαφή στο Περιστέρι - Ντέλης

Διαβάστηκε από 2327 αναγνώστες - 26/11/2021

Φτιάξε τις ζάντες σου όπως τις θες. Ο τομέας των ζαντών απαιτεί απόλυτη εξειδίκευση και η επιχείρηση του Ντέλη Παναγιώτη αναδεικνύεται ως η πιο αξιόπιστη λύση σε όσους θέλουν να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Εάν το αυτοκίνητο αποτελεί έναν καμβά που ο καθένας μπορεί να αποτυπώσει ότ επιθυμεί, τότε η ζάντα είναι η πιο σημαντική τελευταία πινελιά.

Κοινοποίησέ το »


Η σημασία της στο κράτημα και την συμπεριφορά του αυτοκινήτου είναι δεδομένη και δεν σηκώνει αμφισβήτηση. Για αυτό και χρειάζεται κάποιον επαγγελματία σε περίπτωση που χρειάζεται επισκευή ή οτιδήποτε άλλο.

Στην επιχείρηση Ντέλης Παναγιώτης παρέχονται όλες οι υπηρεσίες γύρω από τις ζάντες όπως:
  • Επισκευή
  • Βαφή
  • Tεχνικές εφαρμογές και διαμανταρισμα ζαντών 
  • Αμμοβολλή
  • Ηλεκτροστατική βαφή
Η πολύχρονη εμπειρία του Ντέλη Παναγιώτη σας εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα στην ηλεκτροστατική βαφή ζαντών, για αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, ενώ με την προσθήκη του πιο εξελιγμένου μηχανήματος διαμαντοποίησης, μπορείτε να δημιουργήσετε και να απολαμβάνετε καθημερινά τις πιο όμορφες ζάντες που έχετε ονειρευτεί. Μάλιστα η εταιρεία Ντελής Παναγιώτης είναι η πρώτη που έφερε το εν λογω μηχάνημα στην Ελλάδα και αυτό αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών. 

Δείτε εδώ το βίντεο διαμαντοποίησης ζάντας με τεχνολογία CNC
 
 
 Επικοινωνία
Επωνυμία: Ντέλης Παναγιώτης
Διεύθυνση: Λυσίου 50 Περιστέρι
Tηλ: 2105773723
Web: https://www.panagiotisntelis.gr/
Facebook

 

Κοινοποίησέ το »

Σχετικες επιχειρησεις