Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τοποθέτησε τα νέα ελαστικά Kumho ο τυχερός από την Θεσσαλονίκη

9/7/2020

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού της Αγοράς Αυτοκινήτου τοποθέτησε το νέο σετ ελαστικών Kumho, στο μαγαζί του κ. Καλόπουλου. Εσύ είσαι έτοιμος για την επόμενη συμμετοχή σου με στόχο μία τετράδα ελαστικών;

Για άλλη μια φορά η Αγορά Αυτοκινήτου σε συνεργασία με την Kumho Tyres πραγματοποίησε έναν μεγάλο διαγωνισμό με νικητή έναν από εσάς. Σε έναν διαγωνισμό που είχε απήχηση 200,000 κόσμο ο Νικητής ήταν απο την Θεσσαλονίκη. Ο μεγάλος κερδισμένος αναδείχθηκε ο Ξενοφών Φιλιππίδης,  ο οποίος ήδη χαίρεται τη νέα τετράδα καινούργιων ελαστικών Kumho.

H τοποθέτηση έγινε δωρεάν και άμεσα στο κατάστημα του κ. Καλόπουλου (Καρατάσου 1, Θεσσαλονίκη). Το έμπειρο προσωπικό της επιχείρησης, αντικατέστησε τα λάστιχα του μεγάλου νικητή, ο οποίος μπορεί πλέον να χαρεί ένα ακόμα πιο ασφαλές οδηγικά καλοκαίρι και να αφαιρέσει ένα μεγάλο άγχος από τα πάγια έξοδα του αυτοκινήτου του.



Το μόνο που χρειάστηκε να κάνει, είναι να δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό απαντώτας σε 2 απλές ερωτήσεις και να συμπληρώσει τα στοιχεία του, όπως και οι προηγούμενοι νικητές.

Εάν θέλεις και εσύ να κερδίσεις ένα ολοκαίνουργιο σετ ελαστικών, μείνε συντονισμένος για τον επόμενο διαγωνισμό της Αγοράς Αυτοκινήτου που θα έρθει σύντομα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις