Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτων στο Μοσχάτο - Wash Works Detail Lobby

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτων στο Μοσχάτο - Wash Works Detail Lobby

Διαβάστηκε από 3380 αναγνώστες - 19/9/2022

Στην εταιρεία Wash Works Detail Lobby θα απολαύσεις την αρτιότερη φροντίδα για το αυτοκινήτου σου με βιολογικό καθαρισμό, καθώς και γυάλισμα – κέρωμα του εξωτερικού χρώματος για να είναι πάντα σαν καινούργιο.

Η εταιρεία Wash Works Detail Lobby με έδρα το Μοσχάτο, δραστηριοποιείται στο χώρο των βιολογικών καθαρισμών και περιποίησης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών για να έχετε, εγγυημένα καθαρό το όχημα που μετακινείστε εσείς και η οικογένειά σας.

Ο βιολογικός καθαρισμός είναι φιλικός προς το περιβάλλον, προσφέρει άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, αυξάνει τον χρόνο αντοχής των επιφανειών και εξοντώνονται όλους τους μικροοργανισμούς.

Στην εταιρεία Wash Works Detail Lobby έχουν βασική επιδίωξη την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και την πλήρη περιποίηση των οχημάτων με γνώμονα την ποιότητα και την λεπτομέρεια. Οι υπηρεσίες που παρέχουν χαρακτηρίζονται από την άριστη εργασία που γίνεται πάνω σε κάθε όχημα, την τεχνογνωσία και την εμπειρία του εκπαιδευμένου προσωπικού, την διάρκεια και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Οτιδήποτε έχετε σκεφτεί για τη προστασία και την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας όπως γυάλισμα, κέρωμα, βιολογικό καθαρισμό, θα το βρείτε στην Wash Works Detail Lobby.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Χρυσοστόμου Σμύρνης 79 Μοσχάτο ΤΚ 18345
Τηλ: 211 7151890
e-mail: [email protected]
Facebook
Instagram
 

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις