Φανοποιείο αυτοκινήτου Χαλάνδρι - Καχριμάνης

Διαβάστηκε από 2705 αναγνώστες - 22/9/2021

Η εταιρεία Καχριμάνης Ευάγγελος παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες φανοποιείας και βαφής για όλα τα αυτοκίνητα και είναι σε θέση να καλύψει κάθε απαίτηση του πελάτη.

Η επιχείρηση Καχριμάνης Ευάγγελος με έδρα το Χαλάνδρι ασχολείται με εργασίες φανοποιείας και βαφής. Αναλαμβάνει με συνέπεια την επιδιόρθωση των ζημιών του αυτοκινήτου σας ανεξάρτητα από την έκταση τους. Μέσα από την πολυετή πείρα, παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από έμπειρο προσωπικό. Στόχος του εξειδικευμένου και πρόθυμου προσωπικού είναι να προσφέρει άμεσα τις πιο συμφέρουσες λύσεις, καθώς και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Kοινοποίησε το »


Σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματα, η εταιρεία Καχριμάνης Ευάγγελος θα εξυπηρετήσει κάθε απαίτηση των πελατών της. Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες που αναλαμβάνει το συνεργείο είναι οι εξής: φανοποιεία, πάσης φύσεως βαφές, μικροεπισκευές ζημιών, σβήσιμο γρατζουνιών, καθώς και καλίμπρα.
                              
To φανοποιείο Καχριμάνης Ευάγγελος εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές μεθόδους, διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα μέσα φανοποιείας  και οτιδήποτε απαιτείται για την επισκευή του αυτοκινήτου σας ανεξάρτητα από το μέγεθος της ζημιάς. Η ποιοτική εργασία, τα άριστα υλικά και η εμπειρία σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, καθιστούν το φανοποιείο Καχριμάνης Ευάγγελος ως την καλύτερη επιλογή στον τομέα της φανοποιείας και της βαφής.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Παλαιολόγου & Αριστοτέλους 69 Χαλάνδρι ΤΚ 15232
Τηλ.: 210 6810421
Κιν.: 6984307131
 
 

Kοινοποίησε το »

Σχετικες επιχειρησεις