Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Φανοποιείο αυτοκινήτου στην Αργυρούπολη - Alfa Paint

Διαβάστηκε από 16682 αναγνώστες - 3/10/2021

Εγγυημένη αποκατάσταση ζημιών. Τα 55 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της φανοποιείας αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση ότι στην Alfa Paint μοναδικός σκοπός αποτελεί ένα άριστο αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει πλήρως τον πελάτη.

Από το 1965 μέχρι και σήμερα, η εταιρεία Alfa Paint βρίσκεται με τον καλύτερο τρόπο κοντά στις ανάγκες του πελάτη, απόδειξη ότι διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια στην αγορά. Τα 55 χρόνια εμπειρίας και οι αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου και βαφής αποτελούν συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού και τον καλύτερο λόγο για να τους επιλέξετε για την επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Κοινοποίησέ το »

 
Τo φανοποιείο Alfa Paint εγγυάται την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και ποιοτικά υλικά, για τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή στον χρόνο. Και όλα αυτά στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Από την παραλαβή έως την παράδοση, το αυτοκίνητο σας λαμβάνει ολοκληρωμένη φροντίδα με στόχο το βέλτιστο αποτέλεσμα.
 
Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι:
  • Φανοποιεία – Βαφές φούρνου – Βαφές carbon – Βαφές πούδρας
  • Αποκατάσταση - πλήρης ανανέωση χρώματος -τοπική βαφή - ολική βαφή
  • Καλύμπρα, αργκόν, ηλεκτρόποντα
  • Επισκευές πλαστικών μερών - bodykit
  • Γυάλισμα – κέρωμα – αδιαβροχοποίηση
  • Ρύθμιση – Ξεθάμπωμα και φωτομέτρηση φαναριών
 
Η Alfa Paint χρησιμοποιεί υλικά και πρώτες ύλες υψηλής αντοχής και εξαιρετικής ποιότητας. Δεν κάνει εκπτώσεις στη ποιότητα ή τη ποσότητα των υλικών, μέχρι να επιτύχει το άριστο αποτέλεσμα.

Η εταιρεία σεβόμενοι τους πελάτες της, παρέχει ενημέρωση με συνεχή επικοινωνία μέχρι την τελική διεκπεραίωση και προτείνει λύσεις για κάθε περίπτωση, χωρίς όμως να θυσιάζεται η ποιότητα των εργασιών. Παράλληλά παραλαμβάνει και παραδίδει την κάθε εργασία που αναλαμβάνει στο συμφωνημένο με κάθε πελάτη χρόνο.
 
Επίσης υπάρχει συνεργασία με όλες τις ασφαλιστικές και η εταιρεία αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες από την στιγμή του ατυχήματος μέχρι και την αποζημίωση της ζημιάς. Και επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος υπάρχει δυνατότητα για παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου στον χώρο σας.
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Επωνυμία: Alfa Paint Giannakopoulos
Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 39 Αργυρούπολη ΤΚ 16452
Τηλ: 210 9629822
Fax: 210 9629880
Email: [email protected]
Website: www.alfapaint-giannakopoulos.gr
FB page: Alfa Paint Giannakopoulos
 

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις