Φανοποιείο αυτοκινήτων στην Αγία Παρασκευή - TECH PAINT

Φανοποιείο αυτοκινήτων στην Αγία Παρασκευή - TECH PAINT

Διαβάστηκε από 6323 αναγνώστες - 17/11/2021

Η εταιρεία TECH PAINT μπορεί να επαναφέρει την λάμψη του αυτοκινήτου σας, να αποκαταστήσει φθορές και διαβρώσεις ενώ αναλαμβάνει και αναπαλαιώσεις.

 Έχοντας ασύγκριτο μεράκι και πολύ αγάπη για το αυτοκίνητο, το φανοποιείο – βαφείο TECH PAINT - Λαζαρακόπουλος Κώστας, με έδρα την Αγία Παρασκευή, διαθέτει σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα πελατολόγια στην αγορά.

Κοινοποίησέ το »


Στην επιχείρηση, έχουν πραγματοποιηθεί αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, ενώ εξειδικεύεται στις ανακατασκευές/αναπαλαιώσεις κλασικών αυτοκινήτων. Η 15ετής εμπειρία στον χώρο της βαφής αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας, εξασφαλίζει άψογο αποτέλεσμα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς
 
Τα νέα μηχανήματα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό αποτελούν τον κατάλληλο συνδυασμό για την επίλυση κάθε είδους επισκευής του αμαξώματος, είτε πρόκειται για μικρές ζημιές είτε για μεγαλύτερης έκτασης επισκευές.

Οι εργασίες που αναλαμβάνει η εταιρία είναι οι εξής:
  • Φανοποιία
  •  Βαφές φούρνου αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών
  • Καλίμπρα, αργκόν, ηλεκτρόποντα
  • Επισκευές προφυλακτήρων
  • Γυάλισμα – κέρωμα
To φανοποιείο TECH PAINT εγγυάται την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και ποιοτικά υλικά, για τη μεγαλύτερη δυνατή αντοχή στον χρόνο. Παράλληλα γίνεται αποκατάσταση του φθαρμένου από τις καιρικές συνθήκες ή τον χρόνο χρώματος στο όχημά σας, με βαφές φιλικές προς το περιβάλλον, ενώ καλύπτεται άμεσα και με έμφαση στη λεπτομέρεια κάθε ζημιά, φθορά και θαμπάδα.

Η TECH PAINT αναλαμβάνει ολοκληρωμένη και με εγγυημένο αποτέλεσμα, αναπαλαίωση/ανακατασκευή κλασικών αυτοκινήτων.
 
Η ποιότητα που χαρακτηρίζει τις εργασίες της TECH PAINT και η έμφαση που δίνει στη λεπτομέρεια έχει αναγνωρισθεί από ένα ευρύ φάσμα πελατών, πολλοί από τους οποίους προέρχονται από την περιφέρεια.
 
Επικοινωνία 
Φανοποιείο - Βαφείο | Tech Paint - Λαζαρακόπουλος Κώστας
Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 379, & Σουλίου 2 , 153 43 Αγία Παρασκευή
Τηλέφωνο: 2106527367
Κινητό: 6946061232
Site: https://www.tech-paint.gr/
Email: [email protected]
 
 

Κοινοποίησέ το »