Τράκαρες; Δες πως θα γλιτώσεις την ταλαιπωρία

Διαβάστηκε από 4197 αναγνώστες - 1/4/2021

Το φανοποιείο ABM SERVICE – ΜΑΘΩΝΑΙΟΣ παρέχει μια τεράστια γκάμα υπηρεσιών για όλους τους τύπους αυτοκινήτων και θα σε απαλλάξει από το άγχος της επισκευής σε περίπτωση τρακαρίσματος.

 
 

Πάρε προσφορά για τις ζημιές του αυτοκινήτου σου

Το προσωπικό της ABM SERVICE – ΜΑΘΩΝΑΙΟΣ κατέχει τεράστια εμπειρία, είναι άριστα εκπαιδευμένο ενώ ενημερώνεται συνεχώς για τις καινοτομίες και τις εξελίξεις στο χώρο της φανοποιείας και των βαφών.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται περιλαμβάνουν φανοποιία και βαφές, μικροεπισκευές, αντικατάσταση παρμπρίζ, τοπικές επισκευές όπως γρατζουνιές, γδαρσίματα και λακούβες, βιολογικό καθαρισμό καθώς επίσης και γύαλισμα – κέρωμα του αυτοκινήτου.

Η εταιρεία προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση, δωρεάν παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης, εάν το όχημα μείνει στο φανοποιείο διάστημα μεγαλύτερο από 3 ημέρες, καθώς και αυθημερόν επισκευή τοπικών ζημιών.

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με την καλύτερη δυνατή ποιότητα και προσφέρονται πάντα εγγυημένα άριστα αποτελέσματα. Παρέχεται επίσης η ευκολία πληρωμής σε άτοκες δόσεις με όλες τις πιστωτικές κάρτες καθώς και δωρεάν γραπτή τριετής εγγύηση. 

Επικοινωνία
ABM SERVICE – ΜΑΘΩΝΑΙΟΣ
Διεύθυνση: Λάμπρου Κατσώνη 53, Καλλιθέα 17674
Τηλ:2109426912
Site: https://www.abmservice.gr/el/
Email: [email protected]