Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Κερδίστε διπλό δώρο από την GAS gk AUTOCAR με κάθε εγκατάσταση υγραεριοκίνησης.

15/12/2017

Μόνο στην GAS gk AUTOCAR! Με κάθε εγκατάσταση υγραεριοκίνησης παίρνετε δώρο έναν έλεγχο εγκατάστασης και σωστής λειτουργίας αλλά και το επόμενο ΚΤΕΟ περιοδικού ελέγχου.

Η εταιρία GAS gk AUTOCAR είναι εγκεκριμένο συνεργείο μετατροπών υγραεριοκίνησης ενώ εξειδικεύεται στις εγκαταστάσεις υγραεριοκίνησης σε αυτοκίνητα. Θέλοντας να σας ευχαριστήσει για την στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια, προχωρά σε μία μεγάλη προσφορά!
 
Με κάθε νέα εγκατάσταση συστήματος LPG-CNG στο αυτοκίνητο σας, κερδίζετε αυτόματα το επόμενο ΚΤΕΟ περιοδικού ελέγχου αλλά και έναν έλεγχο εγκατάστασης και σωστής λειτουργίας. Βγαίνετε τριπλά κερδισμένοι και εσείς και το πορτοφόλι σας. Τι περιμένετε λοιπόν;
 
Αν είστε χιλιομετροφάγος και έχετε βαρεθεί να σας φεύγουν όλα τα λεφτά στις βενζίνες, η λύση είναι το LPG. Απευθυνθείτε στην GAS gk AUTOCAR  για οποιαδήποτε απορία γύρω από το καύσιμο του μέλλοντος και δείτε οι ίδιοι πόσο κερδισμένοι θα βγείτε από την πρώτη κιόλας ημέρα. Η εταιρία είναι σε θέση να παρέχει στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή συμβουλή και ανάλυση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του υγραερίου. Θα σας ενημερώσουν επίσης για το τι πρέπει να κάνετε μετά την εγκατάσταση της υγραεριοκίνησης (δηλαδή τον τρόπο οδήγησης και τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας με καύσιμο LPG).
 
 
Μια οργανωμένη εταιρεία με πολύ έμπειρους τεχνικούς και εγκαταστάτες. Χρησιμοποιεί μόνο συστήματα (κιτ) υγραερίου που έχουν εξαιρετική απόδοση και υψηλή αξιοπιστία και που έχουν δοκιμαστεί σε πάρα πολλά αυτοκίνητα και σε όλες τις συνθήκες καιρού.
 
Αξίζει να αναφέρουμε πως η εταιρία συνεργάζεται με τρία από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής συστημάτων (kit) υγραεριοκίνησης αυτοκινήτων. Το Ιταλικό «BRC», το επίσης Ιταλικό «LOVATO» , αλλά και το ομόσταυλο  «OMVL»  ενώ κατόπιν συνεννόησης μπορεί να προσφέρει οποιοδήποτε σύστημα υγραεριοκίνησης ζητηθεί.
 
 
Επικοινωνία
 
Επωνυμία: GAS gk  AUTOCAR  Κοντογουλίδης Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε.
Διεύθυνση: Λ. Αθηνών 282 (πλησίον ΚΤΕΟ Χαϊδαρίου)
Τηλ: +30 210 5813424
Website: http://www.gasautocar.gr/
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις