Εγγυημένο service στις καλύτερες τιμές

Διαβάστηκε από 1700 αναγνώστες - 27/4/2021

Αν ψάχνεις αξιόπιστο συνεργείο με προσιτές τιμές και εγγυημένα αποτελέσματα στη συντήρηση του αυτοκινήτου σου, τότε η λύση ακούει στο όνομα Νιχωρίτης Service.

 
 

Τα συνεργεία της Αττική που σήμερα έχουν ως 35% φθηνότερο service

Το συνεργείο Νιχωρίτης Service είναι ένα ολοκληρωμένο κέντρο τεχνικής εξυπηρέτησης για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων με εξειδίκευση στα Ford. Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, το συνεργείο Νιχωρίτης Service φροντίζει πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, οι αστείρευτες τεχνικές γνώσεις αλλά και η τεράστια πείρα στα αυτοκίνητα, είναι το καλύτερο εχέγγυο για να τους επιλέξεις και να ξενοιάσεις μια και καλή από το άγχος επιλογής σωστού συνεργείου συντήρησης. Η ολοκληρωμένη φροντίδα που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας, είναι πλέον γεγονός!

Μην χάνετε χρόνο και χρήμα σε συνεργεία που δεν ξέρετε εάν είναι σε θέση να σας βρούνε την οικονομικότερη και πιο σίγουρη λύση.

Στο συνεργείο Νιχωρίτης Service θα βρείτε ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης και εφάμιλλης ποιότητας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές παγκοσμίως. Το συνεργείο Νιχωρίτης Service προσφέρει επίσης εξειδικευμένες εργασίες ευθυγράμμισης για την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος διεύθυνσης του αυτοκινήτου σας, ηλεκτρονικό έλεγχο, συντήρηση συστημάτων κλιματισμού καθώς και προετοιμασία για ΚΤΕΟ.

Παράλληλα, εδώ θα βρείτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες service για αυτοκίνητα diesel. Οι γνώσεις, τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αλλά και το μεράκι γύρω από αυτό το τομέα, εξασφαλίζουν άριστης ποιότητας αποτέλεσμα στον τομέα της επισκευής αντλιών πετρελαίου, μπεκ και τουρμπινών, καθαρισμός DPF, EGR.

Είτε θέλετε το καλύτερο service, να βρείτε κάποιο ανταλλακτικό, είτε απλά μια συμβουλή, το συνεργείο Νιχωρίτης Service είναι το κατάλληλο μέρος για το αυτοκίνητό σας!

Στοιχεία επικοινωνίας
Λεωφόρος Φυλής & Ζορμπά 7
Καματερό ΤΚ 13451
Τηλέφωνο: 210 2320823
Κινητό: 693 6171048