Εμπιστέψου το Mercedes & Smart σου στα κατάλληλα χέρια

Διαβάστηκε από 2414 αναγνώστες - 24/8/2021

Τα Mercedes και Smart έχουν το μάστορα τους. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, και έμπειρο τεχνικό προσωπικό η Μπατσούλης Mercedes & Smart Service προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής του αυτοκινήτου σας.

Η πολυετής πορεία και εμπειρία στο χώρο του service των αυτοκινήτων αποτελούν τα σημαντικότερα εχέγγυα για τους ιδιοκτήτες Mercedes & Smart , ώστε να εμπιστευτούν την συντήρηση του αυτοκινήτου τους στο συνεργείο Μπατσούλης Mercedes & Smart Service. Χάρη στη γνώση και την εξειδίκευση του προσωπικού της, η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για την συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας. 

Kοινοποίησε το »

 
Με σεβασμό προς τον πελάτη και την περιουσία του, φιλικό χαμόγελο, υπομονή, επιμονή και ειλικρίνεια η Μπατσούλης Mercedes & Smart Service έχει πολυετή παρουσία στον απαιτητικό χώρο της συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων αναπτύσσοντας καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους οδηγούς.

Στον άρτια εξοπλισμένο χώρο στη Λεωφόρο Κηφισίας 288 στο Χαλάνδρι προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πραγματοποιώντας κάθε εργασία με ακρίβεια. Μπορείτε να απευθυνθείτε στη Μπατσούλης Mercedes & Smart Service για:
  • Service διαγνωστικός έλεγχος 
  • Ηλεκτρονικός έλεγχος 
  • Μηχανικός έλεγχος 
  • Επισκευές 
  • Ηλεκτρολογικές εργασίες 
  • Προετοιμασία – διεκπεραίωση ΚΤΕΟ
Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί παρακολουθούν πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς κύκλους σεμιναρίων κι ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τεχνολογίες. Έτσι είναι σε θέση να αναγνωρίσουν και να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα με τη βοήθεια τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικών μηχανημάτων. Στόχος δεν είναι άλλος από την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη και την ταχεία εξυπηρέτησή του.

Η εταιρεία Μπατσούλης Mercedes & Smart Service διαθέτει σετ ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα Mercedes και Smart της αγοράς, τα οποία μπορούν να δοθούν και μεμονομένα κατά απαίτηση του πελάτη. H Μπατσούλης Mercedes & Smart Service ασχολείται με την εμπορία εξειδικευμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων της Mercedes και διαθέτει μια τεράστια γκάμα γνήσιων εργοστασιακών, καινούργιων ή μεταχειρισμένων, ανταλλακτικών

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λεωφ. Κηφισίας 288 Χαλάνδρι ΤΚ 15232
Τηλέφωνο: 2106825391
Κινητό: 6976615952
Ιστοσελίδα: http://www.sunergeio-batsoulis.gr
E-mail: [email protected]
 

Kοινοποίησε το »