Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Γιατί τρέμει το αυτοκίνητό σου;

Γιατί τρέμει το αυτοκίνητό σου;

17/10/2022

Νιώθεις κραδασμούς κάθε φορά που επιταχύνεις ή φρενάρεις; Μήπως «χοροπηδάει» κάθε φορά που είναι στο ρελαντί; Γιατί το αυτοκίνητό σου συμπεριφέρεται έτσι; Δες ποιο είναι το πρόβλημα σε κάθε περίπτωση.

Το τρέμουλο κρύβει βλάβες!

Το αυτοκίνητό αποτελείται από πολλά εξαρτήματα και συστήματα που αν κάποιο από αυτά δεν λειτουργεί σωστά επηρεάζει την συμπεριφορά του. Πολλές φορές αυτά τα προβλήματα μπορείς να τα ακούσεις ή να τα αισθανθείς. Όσον αφορά το δεύτερο είναι πολλές οι φορές που νιώθεις το αυτοκίνητό σου να τρέμει, είτε όταν πατάς γκάζι, είτε φρένο ή ακόμα και όταν είναι σταματημένο. Κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις κρύβουν μία μικρή ή μεγάλη βλάβη. Ας δούμε ποιες είναι αυτές.

Κοινοποίησέ το »

Τι παίζει όταν τρέμει στο ρελαντί

Μάλλον είναι χαλαρές οι βάσεις του κινητήρα. Αυτές τον διατηρούν ασφαλή και μειώνουν τους κραδασμούς. Άλλη μία αιτία είναι τα ελαττωματικά μπεκ καυσίμου, τα φθαρμένα μπουζί ή ο ιμάντας χρονισμού. Για όλα τα παραπάνω χρειάζεσαι άμεσα συνεργείο.

Και αν συμβαίνει κατά την επιτάχυνση;

Πάλι οι βάσεις του κινητήρα μπορεί να είναι η αιτία,  όπως επίσης και ένα προβληματικό σύστημα διεύθυνσης και ανάρτησης, το οποίο όμως θα προκαλούσε τρέμουλο στο τιμόνι.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις