Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η καλύτερη διάγνωση για το αμάξι σας

4/11/2020

Ο χώρος της επιχείρησης CAR DIAGNOSTIC SERVICES καλύπτει κάθε σας ανάγκη για το σέρβις η το βάψιμο του αυτοκινήτου σας σε ένα υψηλής τεχνολογίας περιβάλλον.

Το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων CAR DIAGNOSTIC SERVICES - ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ αναλαμβάνει κάθε είδους μηχανική εργασία όπως: service / αντικατάσταση δίσκου - πλατώ / αμορτισέρ / ευθυγράμμιση / ετοιμασία και έλεγχο για ΚΤΕΟ / διαγνωστικός έλεγχος σε όλα τα ηλεκτρονικά μέρη / επισκευές κινητήρων και σασμάν και σας εξυπηρετεί  με οικονομικά κριτήρια.

Η επιχείρηση CAR DIAGNOSTIC SERVICES προσφέρει ένα πλήθος υπηρεσιών με στόχο πάντα την ασφαλή οδήγηση και την άριστη κατάσταση του οχήματος σας. Η εταιρεία διαθέτει έναν σύγχρονο χώρο που της επιτρέπει να βρίσκεται στις κορυφαίες επιλογές των καταναλωτών.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
• Service αυτοκινήτων
• Μετατροπές - Βελτιώσεις
• Προετοιμασία ΚΤΕΟ
• Εμπόριο ανταλλακτικών
• Φρένα - Μπουζί - Δισκόπλακες
• Έλεγχος

Η εταιρεία CAR DIAGNOSTIC SERVICES πρόσφατα ανέπτυξε ένα καινούριο χώρο φανοποιίας που με τα  κατάλληλα μηχανήματα και την εμπειρία των συνεργατών τους, την αναδεικνύουν ως την καταλληλότερη σε περίπτωση που σας παρουσιαστούν προβλήματα τέτοιου είδους.

Ο χώρος του φανοποιείου της επιχείρησης  CAR DIAGNOSTIC SERVICES θα καλύψει μικροζημιές και μικροεπισκευές με ταχύτητα και προσοχή, ώστε να έχετε γρήγορα και οικονομικά στα χέρια σας το αυτοκίνητο σας.

Στο χώρο της επιχείρησης CAR DIAGNOSTIC SERVICES θα βρείτε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς να μειώνεται η προσφερόμενη ποιότητα με ταχύτητα και οικονομία.

Επικοινωνία:
Επωνυμία: CAR DIAGNOSTIC SERVICES - ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Περιοχή: Κερατσίνι
Διεύθυνση: Λ. Δημοκρατίας 131, Τ.Κ. 18755
Τηλ: 211 0122872
Fax: 211 0122873
Mail: [email protected]
Website: http://www.facebook.com/cardiagnosticservices

Τρόποι πληρωμής
• Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
• Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις