Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Λιπαντικά αυτοκινήτων στην Αθήνα – Μανίκας O.E.

Λιπαντικά αυτοκινήτων στην Αθήνα – Μανίκας O.E.

Διαβάστηκε από 120328 αναγνώστες - 6/4/2023

Αν αναζητάς τα καλύτερα λιπαντικά που θα συντηρήσουν σωστά τον κινητήρα σου, στην επιχείρηση Μανίκας O.E. θα βρεις τα καλύτερα προϊόντα για κάθε όχημα και κάθε εφαρμογή, από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες παγκοσμίως.

Η εταιρεία Α.Μανίκας-Γ.Μανίκας Ο.Ε. βρίσκεται στον χώρο των λιπαντικών από τις αρχές της δεκαετίας του 90. Ιδρύθηκε με σκοπό τη χονδρική και την λιανική διάθεση λιπαντικών για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, σκάφη, φορτηγά, μηχανήματα, καθώς επίσης και προϊόντων για το χώρο της ναυτιλίας.

Διαθέτει μία μεγάλη γκάμα από λιπαντικά αυτοκίνητων μοτοσυκλετών και βαρέων οχημάτων, φίλτρα,μπουζί,χημικά,γράσα,αξεσουάρ, ανταλλακτικά, μπαταρίες,χιονοκουβέρτες και αλυσίδες χιονιού, υαλοκαθαριστήρες κ.α., όλων των μεγάλων εταιρειών του χώρου παγκοσμίως όπως: AXON, REPSOL, VALVOLINE, SILKOLENE, MOTUL, ARAL, ELF, TOTAL, SHELL, BP, MOTORKOTE, JOHNSEN S, LIQUI MOLY, RED LINE, AMSOIL, QUICKSILVER, ENEOS, BOSCH, STP, WD-40, MANN FILTER, NGK, TORCO, KAMOKA.

Με τις αγορές προϊόντων εντός του φυσικού καταστήματος, παρέχεται η δωρεάν τοποθέτηση τους.

Συμβουλευτείτε το καταρτισμένο προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, έτσι ώστε να σας κατατοπίσει πλήρως σύμφωνα με τις ανάγκες του οχήματος σας.
 
Επικοινωνία
Διεύθυνση: Λιοσίων 121 & Πεισιστράτου Αθήνα Τ.Κ.: 10445
ΤΗΛ: 2108226346
FAX: 2108233887
email: [email protected]

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις