Οι ειδικοί στον κλιματισμό

Διαβάστηκε από 1866 αναγνώστες - 11/9/2020

Ένα συνεργείο μπορεί να εγγυηθεί την σωστή λειτουργία του κλιματιστικού στο αυτοκίνητο σας και αυτό είναι το ILEP-CryoTech.

 
 
Η ILEP-CryoTech ιδρύθηκε το 1988 με αποκλειστική δραστηριότητα κλιματισμού και ψύξης οχημάτων. Σήμερα, μετά από 30 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και συνεχείς επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και εξειδικευμένο εξοπλισμό, αποτελεί τη μεγαλύτερη ολοκληρωμένη μονάδα για κλιματισμό και ψύξη οχημάτων στην Ελλάδα.

Σταθερά προσηλωμένη στην προμήθεια και διανομή κλιματιστικών και προϊόντων υποστήριξής τους στην Ελληνική αγορά συνεχίζει την πρωτοποριακή της πορεία στον τομέα της ψύξεως με συνεχή ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες. Αποτελεί μια εισαγωγική εταιρεία, όπου τα κλιματιστικά και ανταλλακτικά που διανέμει και εμπορεύεται καλύπτουν κάθε τύπο κλιματισμού, όπως για επιβατικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά, μίνι βαν, φορτηγά, οχήματα εκτός δρόμου αλλά ακόμη και ψυκτικές μονάδες για την συντήρηση και κατάψυξη προϊόντων.

Στο ευέλικτο τμήμα υπηρεσιών και ανταλλακτικών της ILEP-CryoTech, έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που καλύπτει τις ανάγκες όλων των εφαρμογών κλιματισμού, αναλώσιμων και ανταλλακτικών. Το συνεργείο προσφέρει στους πελάτες εγγυημένη και υπεύθυνη δουλειά χάρη στη συνεχής διαθεσιμότητα αξιόπιστων ανταλλακτικών.
 
Υπηρεσίες που προσφέρει η ILEP-CryoTech:
  • Συντήρηση κλιματιστικών και ψυκτικών μηχανημάτων
  • Απολύμανση κλιματισμού αυτοκινήτων
  • Επισκευή κλιματιστικών, ψυκτικών μηχανημάτων και κομπρεσέρ
  • Θέρμανση: Επισκευή / αντικατάσταση καλοριφέρ
  • Τοποθέτηση κλιματιστικών
  • Αναβάθμιση κλιματιστικών
  • Τοποθέτηση ψυκτικών μηχανημάτων
  • Σχεδιασμός / Κατασκευή
 
Στην ILEP-CryoTech θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα και ανταλλακτικά προερχόμενα από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρείες του χώρου. Η εταιρεία συνεργάζεται με τις AUTOCLIMA, TECNHI, CTR, ALEX ORIGINAL και WEST AIRCOΝ, DENSO, ECOCLIM,  προσφέροντας Κλιματιστικά, Συστήματα αποστείρωσης , Ψυκτικά μηχανήματα και Βάσεις συμπιεστών.

Επικοινωνία:
Επωνυμία: ILEP-CryoTech
Περιοχή: Ν. Κηφισιά
Διεύθυνση: Αδάμων 15, Τ.Κ. 145 64
Τηλ: 210 8002150
Κιν: 694 7277474
Fax: 210 8070323
Email: [email protected]
Website: http://www.cryotech.gr/