Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Παγκόσμια πρωτοπόρος στα λιπαντικά!

Διαβάστηκε από 15093 αναγνώστες - 8/6/2018

Η εταιρεία Petrolmak, με έδρα την Θεσσαλονίκη, είναι Αποκλειστικός Εισαγωγέας και Διανομέας των προϊόντων της Repsol στην Ελλάδα. Βρείτε λιπαντικά, αντιψυκτικά, υγρά φρένων και πολλά άλλα, για όλα τα οχήματα, και πάντα με την εγγύηση της Repsol.

Το 1981, η Ισπανική κυβέρνηση, δημιούργησε το Εθνικό Ινστιτούτο Υδρογονανθράκων προκειμένου να ενσωματώσει τις διάφορες κρατικές εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου που υπήρχαν τότε. Η Repsol δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 1987 ως θυγατρική του Ινστιτούτου Υδρογονανθράκων, συγκεντρώνοντας τις εταιρείες παραγωγής και διύλισης χημικών ουσιών, υγροποιημένου φυσικού αερίου και βουτανίου στις οποίες η ισπανική κυβέρνηση είχε την πλειοψηφία των μετοχών. Η Repsol ιδιωτικοποιήθηκε μερικώς το 1989 και μπήκε στα χρηματιστήρια της Ισπανίας και της Νέας Υόρκης, ενώ το 1997 η κυβέρνηση πούλησε το τελευταίο 10% του κεφαλαίου της Repsol, οπότε η ιδιωτικοποίησή της ολοκληρώθηκε.

Το 1999 η Repsol αγόρασε το 97,8% της Αργεντίνικης εταιρείας πετρελαίου και φυσικού αερίου YPF, η οποία ήταν τότε η μεγαλύτερη του κλάδου στην Λατινική Αμερική και βελτίωσε έτσι τη θέση της ως πολυεθνική αυξάνοντας ταυτόχρονα το κεφάλαιό της. Τον Δεκέμβριο του 2001, η Repsol ολοκλήρωσε μια συμφωνία ανταλλαγής περιουσιακών στοιχείων με την Petrobras και έγινε η δεύτερη μεγαλύτερη επιχείρηση πετρελαίου στη Βραζιλία. Από τότε, δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται και σήμερα έχει ηγετική θέση στην εξερεύνησης, παραγωγής, διύλιση, διανομή και εμπορία πετρελαίου και προϊόντων, ενώ δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας, απασχολώντας περισσότερους από 24.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο.

Η Repsol  συνεργάζεται με πολλές αγωνιστικές ομάδες στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και είναι ο βασικός χορηγός της εργοστασιακής ομάδας της Honda στα MotoGP. Οι απαιτήσεις λίπανσης ενός αγωνιστικού κινητήρα είναι πολύ μεγάλες και η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τους αγώνες περνάει στα λιπαντικά που προορίζονται για τη δική σας μοτοσυκλέτα.

Η εταιρεία Petrolmak, με έδρα την Θεσσαλονίκη, είναι Αποκλειστικός Εισαγωγέας και Διανομέας των προϊόντων της Repsol στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2011 με στόχο την διάθεση υψηλής ποιότητας λιπαντικών καλύπτοντας όλο το φάσμα εφαρμογών. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της περιλαμβάνουν αποθηκευτικό χώρο 2.000 τετραγωνικών μέτρων, ο οποίος πληροί όλους τους κανόνες αποθήκευσης και ασφάλειας των προϊόντων, ενώ ο ιδιωτικός στόλος οχημάτων επιτρέπει την άμεση και αποτελεσματική διακίνησή τους.

Τα καλύτερα λιπαντικά για το αμάξι σου!
Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας τόσο σε κοινά αυτοκίνητα αλλά και σε αγωνιστικές προδιαγραφές, την έφεραν γρήγορα στην κορυφή. Η μελέτη χρόνων έφερε την σειρά προϊόντων Elite για ξεχωριστές επιδόσεις.  Εάν κάτω από το καπό σας υπάρχει ένας κινητήρας που χρειάζεται το καλύτερο, εδώ θα βρείτε λιπαντικά για χρήση σε κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου χαμηλών απαιτήσεων καθώς επίσης και σε οχήματα που χρησιμοποιούν σαν καύσιμο LPG (υγροποιημένο αέριο AUTOGAS) η CNG (συμπιεσμένο φυσικό αέριο).  Αριστη προστασία από την οξείδωση, την φθορά, την διάβρωση για όλα τα μέρη του κινητήρα.
 

Έχετε turbodiesel κινητήρα; Προμηθευτείτε υψηλής ποιότητος συμβατικό λιπαντικό το οποίο εμποδίζει την δημιουργία επικαθίσεων στον συμπιεστή του τούρμπο, εξασφαλίζει εύκολο κρύο ξεκίνημα, και προστατεύει όλα τα μέρη του κινητήρα από υψηλές θερμοκρασίες.
 
Θέλετε να οδηγείτε όσο πιο οικονομικά γίνεται; Αγοράστε το αντίστοιχο λιπαντικό οικονομίας που θα μεταμορφώσει το αυτοκίνητο σας ενώ θα μειώσετε και τις εκπομπές C02 σωματιδίων.
 
Πληροφορίες στο http://www.repsol.com.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις