Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Service για BMW και MINI από το 1963

30/8/2021

Για περισσότερο από μισό αιώνα στο χώρο της BMW. Το εξειδικευμένο συνεργείο για BMW και MINI Tsavos, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για το service την επισκευή και τη συντήρηση του αγαπημένου σας αυτοκινήτου.

Η επιχείρηση Tsavos στην περιοχή του Πειραιά, αναλαμβάνει τον έλεγχο, τον service, την επισκευή και εξειδικευμένες εργασίες στα αυτοκίνητα BMW-ΜΙΝΙ από το 1963. Οι υπηρεσίες της εταιρείας βασίζονται στην πολύχρονη εμπειρία τους, την διαρκή εξέλιξη και την τεχνογνωσία που απαιτείται για την εγγυημένη ποιότητα των τεχνικών εργασιών που προσφέρουν.

Kοινοποίησε το »

 
Το όνομα Τsavos υπάρχει στο χώρο της BMW περισσότερο από μισό αιώνα. Η τεχνογνωσία και η αξιοπιστία οδήγησαν πολύ σύντομα στην καθιέρωση της εταιρίας στο χώρο του αυτοκινήτου. Το 1987 η εταιρεία Τsavos  μεταφέρθηκε στην οδό ΠΕΙΡΑΙΩΣ 75 στο ΜΟΣΧΑΤΟ σε μια απόλυτα σύγχρονη ιδιόκτητη μονάδα με τμήμα service-πωλήσεων-φανοποιείας και αξεσουάρ. Στόχος να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις  και άνετη εξυπηρέτηση στη συνεχώς αυξανόμενη πελατεία της. Από το 2004 η εταιρεία Τsavos  δραστηριοποιείται και στο χώρο των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών με τεράστια ποικιλία, που φτάνει να εξυπηρετεί ακόμα και τα πιο πρόσφατα μοντέλα BMW και MINI.
 
Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό εγγυάται για το καλύτερο και πιο αξιόπιστο αποτέλεσμα, πάντα με την ποιότητα της BMW-ΜΙΝΙ. Με απόλυτο σεβασμό προς τον πελάτη και το αυτοκίνητο του και πάντα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Επίσης αναλαμβάνουν και τη συντήρηση και αυτοκινήτων άλλων εταιρειών κατόπιν συνεννόησης και ραντεβού. Το κατάστημά διαθέτει άρτια εξοπλισμένο τμήμα καινούργιων ανταλλακτικών, με μεγάλο εύρος κωδικών BMW-MINI. Το γεγονός αυτό μειώνει τον χρόνο αναμονής του αυτοκινήτου σας στο service στο μισό. Επίσης διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά BMW-MINI.

Τα γνήσια ανταλλακτικά σας εξασφαλίζουν τη σιγουριά για την ποιότητα του προϊόντος που παραλαμβάνετε. Παράλληλα μπορείτε να αξιοποιήσετε τα γνήσια διαγνωστικά και τις τρέχουσες ενημερώσεις της BMW-ΜΙΝΙ που φροντίζουν για την ακριβή διάγνωση αλλά και τον προγραμματισμό των μονάδων ελέγχου του οχήματός σας. Το εξειδικευμένο service ΒMW και Mini Tsavos αναλαμβάνει την πλήρη συντήρηση και επισκευή όλων των μοντέλων και των δύο εταιρειών.

Επωφεληθείτε της προσφοράς που ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα με τιμή έκπληξη στα 270 ευρώ για συντήρηση του συστήματος κλιματισμού με φρέον R 1234 YF.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Πειραιώς 75, Μοσχάτο Τ.Κ. 18346
Τηλέφωνο : 210-4813417
Site: www.tsavosbmwmini.com

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις