Σωστή συντήρηση σημαίνει συνέπεια και αξιοπιστία

16/2/2021

Αν ψάχνετε μια άριστα καταρτισμένη και έμπειρη εταιρεία που θα σας συντροφεύει από την αγορά μέχρι και την μετέπειτα συντήρηση του αυτοκινήτου σας, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στην Oscar Καλαντζής.

 
 

Τα συνεργεία της Αττική που σήμερα έχουν ως 35% φθηνότερο service

Η τεχνογνωσία ενός συνεργείου, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το ανταγωνιστικό πακέτο των υπηρεσιών που παρέχει, το καθιστά ως το κατάλληλο μέρος για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας.  

Τα εξειδικευμένα συνεργεία έχουν εξελιχθεί σε σύγχρονες επιχειρήσεις, οι οποίες λειτουργούν με όρους αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ανταγωνιστικά και να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες στην καλύτερη δυνατή τιμή. Ένα καλό συνεργείο επενδύει στις πιο κατάλληλες και όχι στις πιο φθηνές λύσεις και σε ενημερώνει για το τι, πως, πόσο, πότε, τηρώντας τις δεσμεύσεις του στο ακέραιο.

Σημαντικό μερίδιο επιτυχίας εκτός από τις απαιτούμενες γνώσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό, κατέχει και το κομμάτι των ανταλλακτικών, αφού ένα σωστό συνεργείο πρέπει να διαθέτει υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά για κάθε αυτοκίνητα και για κάθε περίσταση.

Ανάμεσα στις παρεχόμενες υπηρεσίες θα βρείτε:
  • Service - Επισκευή VW, AUDI, SEAT, SKODA, PEUGEOT, CITROEN
  • Ανταλλακτικά γνήσια ή after market
  • Έλεγχος εκπομπής καυσαερίων
  • Προετοιμασία / Διαδικασία ελέγχου ΚΤΕΟ
  • Έλεγχος και επισκευή ηλεκτρικών μερών
  • Καθαρισμός μηχανής
  • Service όλων των μηχανικών μερών
  • Επισκευές μοτέρ
  • Διαγνωστικός έλεγχος
 
Στην εταιρεία Oscar Καλαντζής η πείρα, η ειλικρίνεια, ο επαγγελματισμός, η άρτια τεχνολογική κατάρτιση, η ποιότητα, η εργασιακή συνέπεια, η εξειδίκευση και η συνεχής επιμόρφωση στις νέες τεχνολογίες, αποτελούν βασικά εχέγγυα για εγγυημένες και ποιοτικές εργασίας στο αυτοκίνητό σας.

Το συνεργείο είναι εξοπλισμένο με διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς και σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ειδικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, γνήσια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και προϊόντα συντήρησης που ανταποκρίνονται στις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση:  Λεωφ. Αθηνών 298 Περιστέρι ΤΚ 121 36
Τηλ.: 210 5143276 – 210 5767140
Fax: 210 5753300
Κιν.: 6978183863
Email: [email protected]
FB page: Oscar Καλαντζής