Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Χειμερινός έλεγχος για Mercedes & Smart

Χειμερινός έλεγχος για Mercedes & Smart

Διαβάστηκε από 122483 αναγνώστες - 21/12/2022

Η προετοιμασία του αυτοκινήτου για τον χειμώνα είναι μια απαραίτητη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί πιστά, με βάση και τις οδηγίες του κατασκευαστή, ώστε να αποφύγετε προβλήματα λόγω των διαφορετικών κλιματολογικών συνθηκών.

Η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση και επειδή τα οικονομικά δεδομένα σε σχέση με το παρελθόν έχουν αλλάξει, τώρα είναι που επιβάλλεται να προλάβετε αναποδιές και κακοτυχίες πριν σας κοστίσουν ακριβά. Για να κινηθείτε χωρίς απρόοπτα, το πρώτο για το οποίο πρέπει να μεριμνήσετε είναι να προετοιμάσετε σωστά το αυτοκίνητό σας.

Μια σειρά ελέγχων, και απαραίτητων επισκευών αν χρειαστεί, σας γλιτώνουν από πολλούς μπελάδες, επιπλέον κόστος και χάσιμο χρόνου. Ας μην ξεχνάμε ότι, ο παγετός, το χιόνι και η βροχή δεν κάνουν διακρίσεις. Έλεγχο και χειμερινή φροντίδα χρειάζεται ακόμη και ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Κάποιους από τους ελέγχους αυτούς μπορείτε να τους κάνετε οι ίδιοι, ωστόσο αν θέλετε να αισθάνεστε ακόμη πιο σίγουροι, πρέπει να απευθυνθείτε στους ειδικούς.

Ο χειμερινός έλεγχος γίνεται σε βασικά μέρη του αυτοκινήτου

Αντιψυκτικό στο ψυγείο
Έλεγχος του αντιψυκτικού υγρού, καθώς το ενδεχόμενο να έχει παγώσει το νερό στο ψυγείο μπορεί να είναι καταστροφικό για τον κινητήρα. Επιπλέον, συμβάλλει στην προστασία απέναντι στη σκουριά.

Μπαταρία
Στις χαμηλές θερμοκρασίες η μπαταρία του αυτοκινήτου καταπονείται υπερβολικά. Ο τεχνικός εξακριβώνει εάν χρήζει αλλαγής.
 
Ελαστικά
Κυρίως τη χειμερινή περίοδο τα ελαστικά του αυτοκίνητου πρέπει να βρίσκονται σε καλή κατάσταση και να έχουν τις πρέπουσες πιέσεις ανάλογα με τις συνθήκες. Σε μια βροχόπτωση το υπερβολικά φθαρμένο πέλμα (λιγότερο από 1,8 χιλιοστά) θα οδηγήσει σε υδρολίσθηση πολύ εύκολα.
 
Ο έλεγχος πρέπει να γίνεται από καλά εξουσιοδοτημένα συνεργεία της μάρκας σας και σας γλιτώνει χρήματα, καθώς προ-λαμβάνετε είτε μια μικρο-φθορά που θα εξελιχθεί, είτε ένα μικρο-ατύχημα που μπορεί να συμβεί. Το συνεργείο Μπατσούλης Mercedes & Smart Service διαθέτει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν ακόμα και το πιο δύσκολο τεχνικό ζήτημα.

Στον άρτια εξοπλισμένο χώρο στη Λεωφόρο Κηφισίας 288 στο Χαλάνδρι προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πραγματοποιώντας κάθε εργασία με ακρίβεια. Μπορείτε να απευθυνθείτε στη Μπατσούλης Mercedes & Smart Service για:

  • Service διαγνωστικός έλεγχος 
  • Ηλεκτρονικός έλεγχος 
  • Μηχανικός έλεγχος 
  • Επισκευές 
  • Ηλεκτρολογικές εργασίες 
  • Προετοιμασία – διεκπεραίωση ΚΤΕΟ
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λεωφ. Κηφισίας 288 Χαλάνδρι ΤΚ 15232
Τηλέφωνο: 2106825391
Κινητό: 6976615952
Ιστοσελίδα: http://www.sunergeio-batsoulis.gr
E-mail: [email protected]

Κατάστημα ανταλλακτικών
Διεύθυνση: Λιοσίων 313 Τρείς Γέφυρες Αθήνα ΤΚ 10445
Τηλέφωνο: 2108315113 
Viber: 6906570872 
E-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις