Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι υπόλοιπες ομάδες είναι δυσαρεστημένες αλλά ακόμα δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη δήλωση.

Εξαγριωμένη η McLaren!

16/3/2018

Aποκαλυπτικός ήταν ένας από τους επικεφαλείς της McLaren σε δηλώσεις του για την Ferrari. Δείτε γιατί την κατηγορεί.

Εξαγριωμένη είναι σύμφωνα με διαρροές από το στρατόπεδο της η McLaren σχετικά με την απόφαση της Ferrari να συνεργαστεί με τον Laurent Mekies, μέχρι πρότινος υπάλληλο της διοργανώτριας αρχής.

Ο Μekies εργαζόταν ως εκπρόσωπος της FIA στον τομέα της ασφάλειας των αγώνων και ως αναπληρωτής αλυτάρχης των grand prix της Formula 1 και της Formula 2 αλλά έγινε γνωστό πως θα λάβει οργανωτικό ρόλο στην Ferrari μετά από μόλις από 6 μήνες. Γιατί εξαγριώθηκε όμως η McLaren;

Πέρυσι, ένας άλλος υπάλληλος της FIA, o Μarcin Budkowski που είχε τον ρόλο του επικεφαλής στον τεχνικό τομέα της διοργάνωσης έφυγε από το πόστο του για να πάει στην Renault. Aυτή η εξέλιξη δεν ευχαρίστησε τις υπόλοιπες ομάδες και οδήγησε στην επιβολή ενός κανόνα που προέβλεπε πως οι ομάδες μπορούν να εντάξουν στο δυναμικό τους στελέχη της FIA μόνο μετά το πέρας 12 μηνών από την φυγή τους από την διοργανώτρια αρχή.

Ο Eric Boullier, διευθυντικό στέλεχος της McLaren δήλωσε: «Eίμαστε εξαιρετικά δυσαρεστημένοι με το γεγονός ότι η FIA χάνει άλλο ένα στέλεχος κλειδί που πηγαίνει σε μια ομάδα. Ειδικά εφόσον συμφωνήθηκε από όλες τις ομάδες ότι δεν θα προσλαμβάνονται στελέχη κλειδιά της διοργάνωσης σε διάστημα μικρότερο των 12 μηνών. Η Ferrari δεν τήρησε την συμφωνία και η FIA δεν έχει αντιδράσει».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι υπόλοιπες ομάδες είναι δυσαρεστημένες αλλά ακόμα δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη δήλωση.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις