Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο της μονοθέσιο παρουσίασε η Ferrari.

Tα δύο μονοθέσια της Scuderia θα οδηγηθούν από τον Kimi Raikkonen και τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της F1 Sebastian Vettel.

Η νέα Ferrari SF71H

23/2/2018

Το νέο της μονοθέσιο παρουσίασε η Ferrari, μπαίνοντας και αυτή στο κλαμπ των ομάδων που έχουν αποκαλύψει το νέο της αγωνιστικό αυτοκίνητο για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Formula 1.

Όπως μπορούμε να δούμε η SF71H, λόγω την αποχώρηση κάποιων χορηγών έχει αποχωριστεί σε μεγάλο βαθμό το λευκό χρώμα, το οποίο πλέον συναντάμε κυρίως στο πίσω μέρος, όπου με δύο γραμμές μια πράσινη και μία κόκκινη σχηματίζουν τα χρώματα της ιταλικής σημαίας.
 
Όπως και στο πρωτάθλημα του 2017, έτσι και σε αυτό του 2018, τα δύο μονοθέσια της Scuderia θα οδηγηθούν από τον Kimi Raikkonen και τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της F1 Sebastian Vettel, με τους δύο οδηγούς να δίνουν το παρόν κατά την παρουσίαση της SF71H.

Κατά την παρουσίαση, ο επικεφαλής του τμήματος τεχνολογίας της Ferrari, Mattia Binotto επιβεβαίωσε πως το νέο μονοθέσιο είναι μια εξέλιξη του περσινού, ωστόσο αποκάλυψε πως διαθέτει ένα μεγαλύτερο μεταξόνιο.
 
Τέλος αναφορικά με τον κινητήρα η Ferrari πρόκειται να ξεκινήσει τη σεζόν με μια εξελιγμένη μονάδα της περασμένης σεζόν, με τους μηχανικούς να έχουν δουλέψει πάνω στην βελτίωση της αξιοπιστίας, έχοντας και στο πίσω μέρος του μυαλού τους τη χρήση τριών κινητήρων μέσα στη σεζόν.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις