Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Σε δηλώσεις του ανέφερε ότι θα συνεχίσει πιθανότατα στην Formula E.

«Alonso, Lewis και Schumi στο ίδιο επίπεδο»

21/11/2017

Λίγο μετά την οριστική αποχώρηση του από την F1, o Felipe Massa έκανε ενδιαφέρουσες δηλώσεις για την Williams, τον Stroll αλλά και τους κορυφαίους οδηγούς.

Λίγες μόνο μέρες μετά την απόσυρση του από την Formula 1, o Felipe Massa ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σχετικά με όλα όσα συμβαίνουν γύρω από το πρωτάθλημα.

Σε δηλώσεις του ανέφερε ότι θα συνεχίσει πιθανότατα στην Formula E αλλά θα συνεχίσει να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα της F1 « H Formula E είναι το πιο ενδιαφέρον μέρος να ανταγωνιστείς και να νικήσεις. Είναι το μέλλον των αυτοκινήτων που θα οδηγούμε».

Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Williams και τον Lance Stroll λόγω της κριτικής που δέχεται για την απόδοση του λέγοντας : « Για να πάρει η Williams πρωτάθλημα πρέπει να έχει περισσότερα χρήματα, ωστόσο μπορούν να βελτιώσουν πολλά πράγματα και να φτάσουν στo podium. O Stroll είναι πολύ καλύτερος τώρα από ότι ήταν στην αρχή αλλά θα μπορούμε να πούμε περισσότερα μετά από δύο χρόνια παρουσίας του.»

Ο Βραζιλιάνος δεν παρέλειψε για άλλη μια φορά να κατατάξει τους οδηγούς για την ικανότητα τους « Ο καλύτερος teammate ήταν ο Alonso και ο Schumacher ήταν στο ίδιο επίπεδο όπως και ο Lewis Hamilton. Mετά από αυτούς, ο Vettel είναι σπουδαίος αλλά ένα επίπεδο κάτω ενώ και ο Verstappen είναι πολύ καλός αν και του λείπει η σταθερότητα».

Θα μπορέσει ο Fernando Alonso να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μετά και την συνεργασία της McLaren με την Renault; Ο Massa ήταν καταλυτικός: « Θα είναι καλύτερος αλλά δεν θα μπει στην διεκδίκηση του τίτλου».
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις