Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στην εικόνα βλέπετε το μονοθέσιο της Mercedes με το οποίο αγωνίστηκε η γερμανική ομάδα το 2017.

Πότε θα δούμε το μονοθέσιο της Mercedes

19/1/2018

Την ημερομηνία στην οποία θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της Mercedes αποκάλυψε η πρωταθλήτρια ομάδα της Formula 1.

Όπως ανακοίνωσε η Mercedes με ανάρτησή της στο twitter, η παρουσίαση του νέου της μονοθεσίου για το πρωτάθλημα της Formula 1, όπου θα υπερασπιστεί τα πρωταθλήματα οδηγού και κατασκευαστών που κατέκτησε πέρυσι, θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου.
 
Μάλιστα το μονοθέσιο που θα φέρει την ονομασία W09, θα εμφανιστεί στο κοινό την ίδια ακριβώς ημέρα που θα λάβει χώρα η επίσημη παρουσίαση του μονοθεσίου της Ferrari, ενώ όπως σας έχουμε ενημερώσει μία ημέρα αργότερα η McLaren θα προβεί στην παρουσίαση του δικού της αγωνιστικού αυτοκινήτου, πριν τις 26 Φεβρουαρίου, όταν και θα ξεκινήσουν οι δοκιμές στην Ισπανία.
 
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως ο επικεφαλής της Daimler Dieter Zetsche, μιλώντας σε διεθνή μέσα σχετικά με το επερχόμενο πρωτάθλημα της F1, τόνισε πως θέλει τα επόμενα πρωταθλήματα να έχουν περισσότερο ανταγωνισμό μεταξύ των ομάδων.

Μάλιστα το αφεντικό της εταιρείας τόνισε πως περιμένει από την αρμόδια αρχή της F1 με τις αποφάσεις που θα πάρει για αλλαγές στους κανονισμούς,  να βοηθήσει όλες τις ομάδες να γίνουν πιο ανταγωνιστικές, καθώς όταν υπάρχει μια κυρίαρχη ομάδα αυτό δεν βοηθά τον ανταγωνισμό και κατ επέκταση το άθλημα.   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις