Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μικρά SUV - Μεγάλες Απαιτήσεις

Διαβάστηκε από 25945 αναγνώστες - 21/1/2020

Με μήκος στα 4.4 μέτρα, δεν τα λες κτηνώδη SUV, αλλά κάτω από τα καπό τους φορούν κινητήρες 250 ίππων και είναι φυσικά αυτόματα και τετρακίνητα. Ιδανικές λύσεις για απαιτητικούς..

Το Bρετανικό αυτοκίνητο που θα μπορούσε άνετα να είναι το αυτοκίνητο του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με το Σουηδικό μοντέλο που υπόσχεται κορυφαία ασφάλεια και άνεση σε κάθε τερέν. Ποίο όμως τα καταφέρνει καλύτερα?

Όταν γνωρίζεις ότι θα δοκιμάσεις κάποιο αυτοκίνητο με βαρύ όνομα, τότε οι προσδοκίες είναι πάντα μεγάλες, πόσο μάλλον όταν το αυτοκίνητο αυτό ανήκει στην premium κατηγορία και απευθύνεται σε ευγενείς και πρίγκιπες.. Αναρωτιόμαστε λοιπόν αν τα 2 «μικρά» SUV είναι αντάξια των ονομάτων τους και φέρουν όλο το DNA και την δόξα των με μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών που τα παράγουν.
Δεν χρειάζεται να είστε φανς των SUV για να σας κερδίσουν αυτά τα 2 εκλεπτυσμένα αυτοκίνητα. Είναι τόσο όμορφα και φαίνονται ποιοτικά που σε κερδίζουν με την πρώτη. Με μήκος κοντά στα 4.4μ διαθέτουν αμφότερα μικρούς προβόλους, χαμηλό ρύγχος αλλά έντονη SUV αίσθηση.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις