Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μικρομεσαία για να κάνεις μετακόμιση

Διαβάστηκε από 8664 αναγνώστες - 10/4/2018

Θέλετε τους απόλυτους χώρους, χωρίς να εμπλακείτε με μεγάλες κατηγορίες; Βρίσκουμε τα τρία μοντέλα που παίζουν χωρίς αντίπαλο και είναι σε θέση να μεταφέρουν τα πάντα, κι ας είναι μικρομεσαία.

Όσα αμάξια ανήκουν στην κατηγορία των μικρομεσαίων οφείλουν να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις. Δυνατοί κινητήρες, διαστάσεις που να τα κάνουν ευέλικτα εντός πόλης μα και σταθερά σε ταξίδια αλλά και ανέσεις για τους επιβάτες. Με γνώμονα τους χώρους, βρίσκουμε τα τρία μοντέλα που παίρνουν βραβείο και απειλούν αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών.

Fiat Tipo: Από 14.350 ευρώ, αποτελεί μία επιλογή που δεν μπορείς να προσπεράσεις. Η πεντάθυρη έκδοση του νέου Fiat Tipo είναι ουσιαστικά αυτή που αναβιώνει το όνομα Tipo στη σύγχρονη γκάμα της Fiat, ξαναβάζοντάς την παράλληλα στην καρδιά της μικρομεσαίας κατηγορίας.

SEAT Leon X-Perience: Κοστίζει 21.645 ευρώ. To SEAT Leon X-Perience ήρθε για να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα επιλογή στη λογική του «πολυεργαλείου», αφού συνδυάζει σε ένα αυτοκίνητο στοιχεία από διαφορετικές κατηγορίες.

Skoda Rapid Spaceback: Από 13.500 ευρώ, αποτελεί ένα υπερπλήρες πακέτο το οποίο εκτός από οικονομία δείχνει τα δόντια του και στον τομέα των χώρων. Συνώνυμο του Rapid Spaceback; Η ευρυχωρία!
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις