2 φωτογραφίες »

Ford Fiesta 1,0 mHEV ST-Line 155PS: Βασιλιάς των επιδόσεων

Διαβάστηκε από 12420 αναγνώστες - 9/7/2021

To Ford Fiesta 1,0 EcoBoost με ισχύ 155 ίππους έχει τιμή αγοράς 19.334 ευρώ και είναι διαθέσιμο στην sport έκδοση ST-Line.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Εμφάνιση: Sport και ταυτόχρονα κομψό
Το Ford Fiesta ST-Line διαθέτει εντυπωσιακή και επιθετική εμφάνιση, η οποία συνδυάζει το δυναμισμό της προηγούμενης γενιάς με επιπλέον κομψότητα. Το νευρώδες αμάξωμα είναι μακρύτερο, φαρδύτερο και χαμηλότερο, συντελώντας σε ένα sport παρουσιαστικό, το οποίο ενισχύεται από την μεγάλη εμπρόσθια μάσκα και το σχήμα των φωτιστικών σωμάτων.

Εσωτερικό: Καλόγουστο και ποιοτικό
Στο εσωτερικό του Ford Fiesta ξεχωρίζει η οθόνη αφής 8 ιντσών με εμφάνιση tablet που δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό, το οποίο με τη σειρά του είναι ποιοτικό, καλοσχεδιασμένο και διαθέτει μαλακά πλαστικά στο επάνω μέρος. Η θέση οδήγησης συμβάλλει στον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα του μοντέλου.

Χώροι: Ανετοι για 4 άτομα, 292 λίτρα για τις αποσκευές
Όσον αφορά την ευρυχωρία, το Ford Fiesta μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση 4 ενήλικες, αποτέλεσμα της αύξησης των διαστάσεων και του μεταξονίου του μοντέλου. Ο χώρος αποσκευών έχει ωφέλιμο όγκο 292 λίτρα, τιμή που το κατατάσσει στο μέσο όρο της κατηγορίας.


Κορυφαίος σε ισχύ αλλά και με χαμηλή κατανάλωση ο mild hybrid EcoBoost 1 λίτρου

Κορυφαίος σε ισχύ αλλά και με χαμηλή κατανάλωση ο mild hybrid EcoBoost 1 λίτρου

Κινητήρας και επιδόσεις: Ο βραβευμένος EcoBoost αποδίδει 155 ίππους
Κάτω από το καπό του μικρού Μπλε Οβάλ βρίσκεται ο πασίγνωστος και βραβευμένος τρικύλινδρος EcoBoost 1 λίτρου, ο οποίος εδώ είναι mild hybrid και αποδίδει 155 ίππους και 240 Nm ροπής, συνεργάζεται με ένα 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και ξεχωρίζει για την απαλή λειτουργία του. Για το 0-100 χλμ/ώρα χρειάζονται 8,6 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα είναι 219 χλμ/ώρα. Η μικτή κατανάλωση είναι 6,5 λίτρα/100 χλμ.

Στο δρόμο: Κορυφαία οδηγική συμπεριφορά
Τα Fiesta χαρακτηρίζονταν πάντα από την δυναμική οδηγική συμπεριφορά, και η τελευταία γενιά είναι κορυφαία σε αυτό τον τομέα. Η εξαιρετική θέση οδήγησης, σε συνδυασμό με το πολύ καλό τιμόνι παρέχουν σιγουριά όταν οι ρυθμοί γίνονται γρήγοροι, και η ανάρτηση απορροφά σωστά τις ανωμαλίες, περιορίζοντας ταυτόχρονα τις κλίσεις του αμαξώματος.

Συνολικά, το Ford Fiesta έχει ως «όπλα» την εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά, την κομψή εμφάνιση και το ποιοτικό εσωτερικό με «αέρα» τεχνολογίας, με το πακέτο ST-Line να δίνει επιπλέον πόντους στο δυναμισμό. Ο βραβευμένος EcoBoost κινητήρας συνδυάζει την υψηλή ιπποδύναμη με χαμηλή κατανάλωση.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

FORD : Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την. Advertisement
FORD : Κέρδος 10euro με το on line ραντεβού στο δίκτυο Ford

Advertisement