Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Citroen C3 Aircross: Ανετο ακόμα και σε σκληρές διαδρομές
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Citroen C3 Aircross: Ανετο ακόμα και σε σκληρές διαδρομές

Διαβάστηκε από 189838 αναγνώστες - 8/11/2021

Τα δημοφιλή μικρά SUV έχουν αρκετά προτερήματα: Μικρές εξωτερικές διαστάσεις, ευρύχωρα εσωτερικά, προσιτό κόστος αγοράς αλλά και αυξημένη απόσταση από το έδαφος, που είναι στοιχεία που τα κάνει ιδανικά τόσο για την πόλη, όσο και για off road διαδρομές.

Citroen DK SERVICE

Κοινοποίησέ το »


Το Citroen C3 Aircross απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν ένα μικρό SUV, με λίγο μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, ισχυρό κινητήρα, σε συνδυασμό με άνετα καθίσματα και άνετη κύλιση στο δρόμο. Η τιμή της βασικής έκδοσης είναι 19.500 ευρώ, καθιστώντας το μοντέλο προσιτό.


Μοντέρνα και επιβλητική η σχεδίαση του Citroen C3 Aircross

Το νέο μοντέλο διαθέτει πιο δυναμική εμφάνιση και υπεύθυνες είναι οι ακμές και οι γωνίες στην σχεδίαση του. Στο επιβλητικό εμπρός μέρος κυριαρχούν τα διπλά φανάρια τεχνολογίας LED, που πλέον είναι μακρόστενα και ενώνονται με την γρίλια, η οποία ακολουθεί το σχήμα του εμβλήματος της εταιρείας. Εξίσου δυναμικό και εντυπωσιακό είναι και το πίσω μέρος, που προσφέρει όγκο στην συνολική εικόνα του ανανεωμένου Citroen C3 Aircross.  


Ιδιαίτερα άνετο και πρακτικό το εσωτερικό του C3 Aircross

Στην εργονομική καμπίνα του Citroen C3 Aircross συναντούμε τα Advanced Comfort καθίσματα, που έχουν εξελιχθεί με γνώμονα την άνεση των επιβατών, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση 4 επιβάτες, και ο χώρος για τα κεφάλια είναι εξαιρετικός. Στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου βρίσκουμε έξυπνα τοποθετημένες θήκες, που είναι πραγματικά πολύ πρακτικές και θα σε βολέψουν να αποθηκεύεις μικροαντικείμενα.



Η ανάρτηση του C3 Aircross κατάπιε όλες τις ανωμαλίες στο χώμα

Κάτω από το καπό του ανανεωμένου C3 Aircross βρίσκεται ο γνώριμος turbo τρικύλινδρος κινητήρας Puretech 1200 κυβικών, ο οποίος αποδίδει 110 ίππους και συνεργάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Οι Γάλλοι εξέλιξαν την ανάρτηση της ανανεωμένης έκδοσης, και το αποτέλεσμα στις σκληρές off road διαδρομές, ήταν μοναδικό. Συμπεριφέρθηκε άψογα, είτε περνούσες πάνω από ογκώδη βράχο, είτε σε περίεργες καμπές, κρατώντας την άνεση του C3 Aircross σε υψηλά επίπεδα. Το μοντέλο απέχει σχεδόν 18 εκατοστά από το έδαφος, επιτρέποντας στο SUV της Citroen να περνάει απροβλημάτιστα από τα κακοτράχαλα σημεία.


Στις σφιχτές διαδρομές του δρόμου έπαιρνε κλίσεις

Η ανάρτηση εξελίχτηκε με στόχο την άνεση των επιβατών στο Citroen C3 Aircross, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο, όταν το αυτοκίνητο κινείται υπό πίεση σε πιο «σφικτές» διαδρομές, εμφανίζονται κλίσεις. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε βέβαια, πως μπορεί το σύστημα διεύθυνσης να είναι ελαφρύ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν στερείται πληροφόρησης.