2 φωτογραφίες »

Hyundai i20 1,0 T-GDI 100PS: Ξεχωριστό και μοντέρνο

Διαβάστηκε από 28459 αναγνώστες - 22/7/2021

Με αρχική τιμή 15.290 ευρώ, η οποία γίνεται 14.290 μετά την έκπτωση της εταιρείας, μπορούμε να αποκτήσουμε τη βασική έκδοση Fresh του ανανεωμένου Hyundai i20 1,0.

Kοινοποίησε το »


Εμφάνιση: Εντυπωσιάζει από μακριά
Το Hyundai i20 της 3ης γενιάς έχει ξεχωριστό παρουσιαστικό, που υιοθετεί την σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας που ονομάζεται «Sensuous Sportiness» και διακατέχεται από αιχμηρές επιφάνειες. Τα φωτιστικά σώματα, τόσο εμπρός, όσο και πίσω, είναι εντυπωσιακά, και το συνολικό αποτέλεσμα είναι μοντέρνο.

Εσωτερικό: Μοντέρνο και εργονομικό
Όσον αφορά το εσωτερικό του νέου Hyundai i20, αυτό είναι ποιοτικό, σύγχρονο και ευρύχωρο. Τα πλαστικά στο ταμπλό είναι μεν σκληρά, αλλά η συναρμολόγησή τους είναι καλή και η καμπίνα διακατέχεται από υψηλή εργονομία, μοντέρνα εμφάνιση και «αύρα» τεχνολογίας.

Χώροι: Κορυφαίοι για την κατηγορία του
Η Hyundai έχει εξοπλίσει το i20 με κορυφαία για την κατηγορία ευρυχωρία τόσο εμπρός, όσο και πίσω. Στο εσωτερικό χωρούν με άνεση 4 επιβάτες, ενώ ο χώρος αποσκευών είναι επίσης μεγάλος, με όγκο 352 λίτρα, ενώ παράλληλα έχει μεγάλο άνοιγμα.
 

Εντυπωσιακό και μοντέρνο το νέο Hyundai i20, με κορυφαία ευρυχωρία στο εσωτερικό

Εντυπωσιακό και μοντέρνο το νέο Hyundai i20, με κορυφαία ευρυχωρία στο εσωτερικό


Κινητήρας και επιδόσεις: 100 ίπποι με πολιτισμένη λειτουργία
Ο 3κύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1 λίτρου έχει ισχύ 100 ίππους και συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Το μοτέρ έχει πολιτισμένη λειτουργία και διαθέτει ροπή τόσο στο χαμηλό, όσο και στο μεσαίο φάσμα στροφών. Ο χρόνος για το 0-100 χλμ./ώρα είναι 10,8 δευτερόλεπτα, και η τελική ταχύτητα 188 χλμ./ώρα. Όσο για την κατανάλωση, σε μικτό κύκλο αγγίζει τα 7,5 λτ/100 χλμ.

Στο δρόμο: Με έμφαση στην κίνηση στην πόλη
Το Hyundai i20 έχει ανάρτηση που απορροφά ικανοποιητικά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος, και, παρά την ευχάριστα σφικτή αίσθηση, είναι άνετη. Σε δρόμους με στροφές, οι κλίσεις είναι μειωμένες και το «πάτημα» στιβαρό. Όσον αφορά το σύστημα διεύθυνσης, το τιμόνι είναι ελαφρύ, και εξυπηρετεί στις μανούβρες και το παρκάρισμα.

Ολοκληρώνοντας, το Hyundai i20 είναι ένα value for money αυτοκίνητο με εντυπωσιακή εμφάνιση και μοντέρνο εσωτερικό που χαρακτηρίζεται από την πρακτική εργονομία. Η ευρυχωρία είναι κορυφαία για την κατηγορία του, ενώ ο αστικός του χαρακτήρας καθιστά το αυτοκίνητο ιδανικό και ευχάριστο για κίνηση στην πόλη. Χάρη στην σφικτή ανάρτηση, το αυτοκίνητο έχει καλή συμπεριφορά σε διαδρομές εκτός πόλης.
 

Kοινοποίησε το »

FORD : Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την. Advertisement
FORD : Κέρδος 10euro με το on line ραντεβού στο δίκτυο Ford

Advertisement