Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Opel Crossland 1.2 130 PS
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Opel Crossland 1.2 130 PS

Διαβάστηκε από 43017 αναγνώστες - 5/8/2021

Με τιμή αγοράς 19.500 ευρώ, το ανανεωμένο Opel Crossland είναι πρακτικό, ευρύχωρο και ευέλικτο.

Κοινοποίησέ το »

Εμφάνιση
Εξωτερικά, το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από το «Opel Vizor», ένα χαρακτηριστικό των νέων μοντέλων της οικογένειας Opel που δεσπόζει στον εμπρόσθιο πρόβολο και προσδίδει δυναμισμό, ο οποίος ενισχύεται από τα ανανεωμένα φωτιστικά σώματα, που αποτελούν οπτική συνέχεια της μαύρης μάσκας στο κέντρο.

Εσωτερικό
Το εσωτερικό του Opel Crossland διακατέχεται από πρακτικότητα και λιτό διάκοσμο. Η σύγχρονη τεχνολογία «συναντά» τον πολυμορφικό χαρακτήρα και τους «έξυπνους» χώρους, οι οποίοι διαθέτουν αρκετές θήκες για μικροαντικείμενα. Η οθόνη του infotainment έχει διάσταση 7 ίντσες στη βασική έκδοση και είναι εύχρηστη.

Χώροι
Η ευελιξία του εσωτερικού ενισχύεται από το συρόμενο πίσω κάθισμα που μπορεί να μετακινηθεί κατά 15 cm προς τα εμπρός, αυξάνοντας τον χώρο αποσκευών από τα 410 στα 520 λίτρα. Η διαιρούμενη σε αναλογία 40:60 πλάτη μπορεί να αναδιπλωθεί και να εκτοξεύσει το διαθέσιμο χώρο στα 1255 λίτρα.

Κινητήρας και επιδόσεις
Το μικρό SUV με σήμα τον Κεραυνό διαθέτει έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,2 λίτρου, ο οποίος αποδίδει 130 ίππους και συνεργάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Η κατανάλωση είναι 5,7 λτ/100χλμ. Τα 100 χλμ από στάση «έρχονται» σε 10,1 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα είναι 201 χλμ/ώρα.

Στο δρόμο
Το Opel Crossland έχει πλέον αναβαθμισμένη ανάρτηση, και ως εκ τούτου παρουσιάζει μειωμένες κλίσεις στις στροφές και είναι πιο σταθερό στις απότομες αλλαγές πορείας. Χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις αλλά και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος,  το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται στις ανάγκες του εκάστοτε οδηγού εντός και εκτός αστικού περιβάλλοντος.

Με ισχυρό κινητήρα 130 ίππων, δυναμική εμφάνιση και αυξημένη ευελιξία στο εσωτερικό, χάρη στο συρόμενο πίσω κάθισμα, το Opel Crossland είναι ένα ολοκληρωμένο και πρακτικό B-SUV αυτοκίνητο, το οποίο έχει ανανεωθεί τόσο στον τομέα της εμφάνισης, όσο και στην οδηγική συμπεριφορά.