Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Οι πρωταγωνιστές της κατηγορίας

    Διαβάστηκε από 34511 αναγνώστες - 13/2/2020

    Citroen C3 Aircross 1.2T 110 PS: Ένα από τα πιο trendy και όμορφα μοντέλα της κατηγορίας που στηρίζει τις καμπύλες του και προσφέρει τρομερά επίπεδα άνεσης σε όλους τους επιβάτες του. Η γαλλική σχολή στα καλύτερα της και με νέες τεχνολογίες, απαιτεί την προσοχή μας.

    Fiat 500X 1.0T 120 PS: Ιταλική φινέτσα και φιλοσοφία σε ένα B-SUV που δείχνει πως το στυλ είναι σημαντικό συστατικό μίας επιτυχημένης συνταγής. Με 1.000άρη turbo κινητήρα, και all around χαρακτήρα απαιτεί μία θέση ανάμεσα στους καλύτερους. Θα την έχει;

    Hyundai Kona 1.0T 120 PS: Ο βασιλιάς της εγγύησης. Μία εταιρία που συνοδεύεται πάντα με την λέξη αξιοπιστία, παραθέτει τον δικό της εντυπωσιακό παίχτη στη συγκεκριμένη κατηγορία. Μοντέρνα και αιχμηρή σχεδίαση για ένα SUV που αποτελεί μία από τις πιο value for money επιλογές της αγοράς.

    Nissan Juke 1.0 117 PS NEW: Ο ιδρυτής της κατηγορίας των B-SUV επέστρεψε στη δεύτερη γενιά του με εντυπωσιακές αλλαγές στην εμφάνιση, δεκάδες τεχνολογίες και μεγαλύτερη ευρυχωρία. Το νέο Juke ήρθε και κοιτάει μόνο τη πρωτιά.

    Opel Crossland X 1.2T 110 PS: Εξοπλισμένο με όλα τα τεχνολογικά καλούδια, θα προφέρει ανέσεις και ευκολίες σε όλους τους επιβάτες, την ώρα που διαθέτει το δικό του μοναδικό στυλ. Αστικό crossover που προτάσσει ευελιξία και εύκολη οδήγηση, ακόμα και στα πιο δύσκολα στενά της πόλης.

    Peugeot 2008 1.2 130 PS NEW: Το νέο 2008 από την πρόσφατη μέρα που γέμισε τις ελληνικές αντιπροσωπείες, δεν σταματά να μαγεύει το κοινό του. Με μοναδική εμφάνιση, ατελείωτη τεχνολογία και σωστή αρχιτεκτονική χώρων, κοιτάει αποκλειστικά την κορυφή σε όλους τους τομείς.

    Renault Captur II 1.3TCe 130 PS: Το Best Seller B-SUV της Ευρώπης αποθεώνει τις καμπύλες του και φέρνει εξαιρετική ποιότητα κύλισης αλλά και άνεση για τους επιβάτες. Χωρίς να προκαλεί, χρησιμοποιεί το νέο κινητήρα διαμάντι και βάζει τα σκούρα στον ανταγωνισμό.

    SEAT Arona 1.0 TSI 115 PS: Ένα οδηγοκεντρικό B-SUV που καταφέρνει να διατηρεί χαμηλά την τιμή του και να προσφέρει εξαιρετικές αντιδράσεις σε όλες τις προκλήσεις. Κυρίως αστικού χαρακτήρα, θα κινηθεί το ίδιο άνετα τόσο εντός όσο και εκτός πόλης.

    Skoda Kamiq 1.0 TSI 116 PS: Οι Τσέχοι φέτος δίνουν ρέστα και εργάζονται πυρετωδώς πάνω από τα SUV projects τους. Το Kamiq ήρθε πριν λίγο καιρό και σε προκαλεί να του βρεις ατέλεια. Για αυτό φυσικά και είναι σε όλες τις λίστες με τα καλύτερα.

    VW T-Roc 1.0 TSI 116 PS: Ένα εντυπωσιακό σχεδιαστικά μοντέλο για τα λημέρια της VW, που το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος, καθώς προσφέρει μεγάλους χώρους, μοντέρνα εικόνα στο εσωτερικό αλλά και πολλές τεχνολογίες που ξεκουράζουν τον οδηγό.