Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

55 χρόνια κούριερ χωρίς ατύχημα. Απίστευτο ρεκόρ.

55 χρόνια κούριερ χωρίς ατύχημα και συνεχίζει

19/10/2017

Το να κινείσαι σε καθημερινή βάση στους δρόμους με κάποιο όχημα γιατί αυτό απαιτεί η δουλειά σου, είναι λογικό και συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους στον κόσμο, το να μην έχεις πάρει μέρος ούτε σε ένα ατύχημα, ακόμα και μικρό, είναι κάτι που μόνο ο κύριος του θέματος έχει καταφέρει.

Ο 77χρονος Tom Camp, εργάζεται για 55 συναπτά έτη ως οδηγός παράδοσης, κινούμενος σε καθημερινή βάση με τον βαν της εταιρείας στους δρόμους του Ντιτρόιτ των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο συγκεκριμένος κύριος όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε μία φορά κάποιο ατύχημα, διατηρώντας έτσι ένα ρεκόρ το οποίο δύσκολα θα το καταφέρει κάποιος άλλος.
 
Για αυτό το λόγο σε ειδική τελετή που έκαβε χώρα στο Ντιτρόιτ, ο Tom Camp τιμήθηκε για αυτό του το επίτευγμα, με την παρουσία ενός αναπαλαιωμένου φορτηγού της εταιρείας, που χρονολογείται από το 1964, όταν και ο εν λόγω κύριος ξεκινούσε την καριέρα του στο συγκεκριμένο επάγγελμα.

Επιπλέον η μεγαλύτερη τιμή ήρθε από την πόλη του Michigan, η οποία γνωστοποίησε πως η 18η μέρα του Οκτώβρη ορίζεται πλέον σε Ημέρα Ασφαλής Οδήγησης προς τιμήν του Camp.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σε δηλώσεις του ο 77χρονος ανέφερε πως δεν σκοπεύει ακόμα να συνταξιοδοτηθεί, κάτι που σημαίνει ότι έχει το περιθώριο να διευρύνει ακόμα περισσότερο το ρεκόρ του.     

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις